- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Cokk haklısınızSana türlü kötülükler yaptı hoşlandığın çocuğa göz dikti zamanında ve sen kopmadın.
Eh bide fesat sinsi dediği kadınla kanka oldu 3 günlük kötü kadınla yakın oldu diye sinirleniyorsun e sen kendi kötü arkadaşınla 10yıldır kankaysan oda olur neden sinir oldun ki.
Belkide bu bahanesi oldu doldum da Bilmi yorumHaa yaniii bu kız sizin erkek arkadaşınızı elinizden aldı sürekli kötülük yaptı etti siz hala arkadaşlık yaptınız arkadaşlığınızı kesmediniz de sizin sevmediğiniz biriyle konuşuyor araları iyi diye mi arkadaşlığınızı kesmeye karar verdiniz? çok garipsiniz gerçekten oraya gelene kadar neler olmuş bunu mu taktınız yani isteyen istediğiyle arkadaş olur ne var bunda kimse sevmiyordur ama o anlaşıyordur yani bence önceden yaptıklarından dolayı çoktan zaten kesmeliydiniz irtibatı.
Bende tam bunu diyecektim karpuzcuğumErkek arkadaşını elinden almasına takılmadın da ,küstügün kızla samimi olmasınamı takıldın. Bu saflık degıl baska bisi onuda sen anladın
Anlamadım cidden neymiş? Erkek arkadşım dediğim de hoşlandığım çocuktu çocukla buluştuk beni ciddi bulmus durusumdan onun amacı farklı olduğu için de benimle ileriye gitmedi irtibatımız koptu bende o yüzden fazla takılmadımErkek arkadaşını elinden almasına takılmadın da ,küstügün kızla samimi olmasınamı takıldın. Bu saflık degıl baska bisi onuda sen anladın
3 ay konuşmadım ama işte kin tutamadığım iicin affetmiştimTencere yuvarlanmış kapağını bulmuş...
Ayrıca yanlış bir konuya sinirlisin...
Hoşlandığın kişiye kapak attığında o zaman arkadaşına sinirlenmeliydin...
Geç kalmışsın
Olabilirdi vallahiValla yat kalk dua et bu sinsi kadınla arkadaş olmuşta aranızdaki bağ kopmuş.. yoksa bu şahıs hoşlandığın çocuğa kapak atmış sen bişi dememişsin aranız bozulmasaydı belki yarın öbür gün kocanada kapak atardı sen yine bişi demezdin kim bilir iyikide gitmiş boşver takma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?