saf olmak

byzmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
119
2
46
Ankara
kızlar saf olmak aklıma takıldı geçen ay bi arkadaşım bneden borç istedi severim knedisini verdim .şu zaman vericem dedi vermedi denkleştiremedi heralde dedim istemedim.biraz daha bekledim.sonra istedim taam dedi yine vermedi son gün bi adres verdim parayı bırak diye yien yok .az parada değil hani.bu olayı arkadaşıma anlattım çok safsın dedi bana kırıldım tabi ama benim tek hatam iyilik yapmak buda saf diye tabir ediliyo gerçekten öylemiyim ben

saf olmak değil ki bu, arkadasın, güvenmiş, vermişsin, insanlık bu. karsıdaki suistimal etmiş o ayrı konu, en azından verememe sebebini açıklamalı ama yine de saf kelimesi kırıcı bi söz değil, kötülük düşünmeyen anlamındadr.

bence saflık değil bu ...Saflık bu parayı alamayıp ilerde bir daha borç istediginde eline ne kadar istiyorsa vermek ..

çok sağolın kızlar da saf olarak nitelendiriliyorum kimseyi kırmak istemiyotum bu yüzden başına çok şey gelir diyolar of canım sıkıldı ben zamanında çok kırıldım o yüzden kıramıyorum kimseyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…