• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saf yerine konuldum resmen!

ohaaa demek istedimmm...böle adamları ibret olsun diye sallandırmak lazımmm :47::47::47:keşke
bebek için erken davranmasaydınızz :31::31::31: ama kısmet işte..çok zor bir durum

konu sahibi, eşininiz ilk evliliğinin bitmesinde sizin bi etkiniz oldu mu??

Bunu anlayamıyorum işte arkadaşım.Evde hiç kavga gürültümüz,anlaşmazlığımız yoktu kaldı ki zaten 6 aylık evliyim.Elimden geleni yaptığıma inanıyorum bu kısa sürede...

daha cok yeni evliliğiniz yaa kıyamam, hemde en mutlu olmanız gereken zamandasınız hamilesin. ondan gencsin, onun cocuguna hamilesin ve ben senin iyi niyetli biri oldugunada inandım gercekten, buna "kıymet bimezlikten" başka ne denirki. peki ne düşünüyorsun arkadaşım bunu aşabilecegine inanıyormusun?

konu sahibi, eşininiz ilk evliliğinin bitmesinde sizin bi etkiniz oldu mu??

Hayır,zinhar böyle bir durum söz konusu değil.Her şey olup bitmişti tanıştığımızda.Eşimin tüm ailesi kadından yaka silkmişti.Herkes eşim dahil Allah'ın hediyesisin sen bize diyorlardı.

Hayır,zinhar böyle bir durum söz konusu değil.Her şey olup bitmişti tanıştığımızda.Eşimin tüm ailesi kadından yaka silkmişti.Herkes eşim dahil Allah'ın hediyesisin sen bize diyorlardı.

şöyle bir şey var ki benim annemi ya da beni eşlerimizin ailesine sorsan yaka silkmekle kalmazlar ama bence gel sen onları bize sor önce derim

eşiniz yaşça sizden çok büyükmüş.
nasıl tanışıp evlendiniz?

bu arada bu kadın o kadar kötü bi kadındı madem 3 çocuğu nasıl yapmış.
3 çocugun var yaş olmuş 40 45 ne bileyim biraz tereddüt eder insan.
inşaallah fake bi konudur bu :( gerçekten üzücü

daha cok yeni evliliğiniz yaa kıyamam, hemde en mutlu olmanız gereken zamandasınız hamilesin. ondan gencsin, onun cocuguna hamilesin ve ben senin iyi niyetli biri oldugunada inandım gercekten, buna "kıymet bimezlikten" başka ne denirki. peki ne düşünüyorsun arkadaşım bunu aşabilecegine inanıyormusun?

Bilmiyorum.Şu an hem ruhen hem bedenen inanılmaz güçsüz hissediyorum kendimi.Kendi annem babam çok küçük yaşımdan beri ayrılar.Bu yüzden hep sağlam ve tek evlilik hayal etmiştim.Çok mu şey istedim?

ben senin yerinde olsam o ekranı açık bırakırım üstüne de not yazarım
kapıyı çapar çıkar birdaha yüzüne bile bakmam
bu ne terbiyesizlik

Bana hiçbir şey hissettirmedi,çok ilgiliydi hem benle hem bebeğimle.Hiç şüphelenmedim o yüzden.gördüğümde aradım,geldi hemen eve.Dün akşama kadar yalvardı öncesi ve sonrası olmadı o mesajın,görüşmüyoruz.Ben sadece çocuklarıma ve ona ev açmak istiyodum,sıkıntılarını gidermek istiyodum diyo.Kaldı ki eşim maddi manevi her şeyleriyle ilgileniyor zaten çocuklarının.Mağdur değiller ki şu an...

Konunun tamamını okumaya sabredemedim çok sinir oldum!!! Daha ucuz bir yalan bulamamış mı?!! Madem yardım etmek istiyor o zaman öyle yazardı aşkını ilan etmezdi!! PES!! Allahından bulsun ne diyim!! Evlenmiş hala utanmadan eski eşine bunları yazabiliyor!!!

İşte o şüphe tohumu bir kere ekildi mi,bitmez... Allah yardımcın olsun.. :ssz:

Valizini kapının önüne koymak lazımmış.. Defolsun madem ex eşine!!

Son düzenleme:
Yok artık yaa bu kadar olmaz ...

Daha 6 aylık evlısınız eskı esıne mesaj atmayı bırak gayet samımı konusmus ...

Ne olacak sımdıı ?? :53:

Bilmiyorum.Şu an hem ruhen hem bedenen inanılmaz güçsüz hissediyorum kendimi.Kendi annem babam çok küçük yaşımdan beri ayrılar.Bu yüzden hep sağlam ve tek evlilik hayal etmiştim.Çok mu şey istedim?

tabiki çok şey istememişsin hepimizin hayali bu.. okadar içimde hissettimki acını sürekli yerinde olsaydım ne yapardım diye düşünüyorum. boşan demek en kolayı ama arkanda sahip cıkacak bir ailen veya tek başına cocuguna bakabilecek kadar cesaretin ve maddi güvencen varsa ama ben yinede bir kez daha oturup konuşmanız taraftarıyım. cok zor ama belki inanırsın ona tekrar :(

çok özel olmazsa ne gibi şeyler yazmış buraya yazsan da bizde görsek yardım mı yapmak yoksa baska bişeyler mi yapmak istediğini !! resmen yalan söylüyo canım üzüldüm senin ve bebeğin adına hakkında hayırlısı olsun

aranızda 16 yaş mı var eğer ki doğruysa,

yaşınıza uygun kendinize uygun bir adam bulamadınız kocaman adamla evlendiniz bir de 3 tane çocuğu var

nasıl tanıştınız bende onu merak ettim

:53::53::53:
Offfff bu erkekler nasıl mahlukatlar!!!!
Gencecik kızcağızla evlenmiş, buna şükretmesi gerekirken yapılan şeye bak.

Son düzenleme:
Back
X