Doğuma Hazırlık Şafak 10 olan var mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mci

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
63
19
8
33
Merhabalar kızlar son 10 gün kaldı ama artık çok sabırsızlanıyorum bebegimin kafası aşağıda ama dr. Muayenede kanala girmemiş dedi napabilirim normal doğum istiyorum bide kaç kiloda sezeryana alıyorlar

4kilodan sonra sezeryana alıyorlar diye biliyorum hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah.benimde yaklaşık 8haftam var

4kilodan sonra sezeryana alıyorlar diye biliyorum hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah.benimde yaklaşık 8haftam var
Teşekkür ederim amin inş o haftalarda zaman gecio yine ama şimdi hiç gecmio

Bebek heran kanala girebilir. Suni sanci ile bile girebiliyor. Bebegin kafasi cok buyuk degilse ve doktorun normal dogumu destekliyorsa 4.5 kg kadar sezeryana almaz. Benimde henüz girmemişti ama heran girebilir dedi doktorum.
Son 12 günüm.

Bebek heran kanala girebilir. Suni sanci ile bile girebiliyor. Bebegin kafasi cok buyuk degilse ve doktorun normal dogumu destekliyorsa 4.5 kg kadar sezeryana almaz. Benimde henüz girmemişti ama heran girebilir dedi doktorum.
Son 12 günüm.
Sag salim sağlıklı bi şekilde kucagimiza alalım inş artık bir an önce dogsun istiyorum nedense

Konu sahibi doğum oldu mu acaba? Benim de bugün beklenen tarihe son 10 gün. Zaman geçmek bilmiyor. Gelse keşke artık :(

Evet canm çok şükür oldu suni sancı verdiler ama ben suni sancıyla uyudum 5 saat falan suni sancidan sonra sezeryanla doğum oldu bebeğime kordon dolanmış o yüzden aşağı inememis
Konu sahibi doğum oldu mu acaba? Benim de bugün beklenen tarihe son 10 gün. Zaman geçmek bilmiyor. Gelse keşke artık :KK43:

Evet canm çok şükür oldu suni sancı verdiler ama ben suni sancıyla uyudum 5 saat falan suni sancidan sonra sezeryanla doğum oldu bebeğime kordon dolanmış o yüzden aşağı inememis
Yaa :/ doğum anına kadar bu farkedilmedi mi peki? Muayenede, kontrolde falan? Tam olarak kaç hafta kaç günlüktü suni sancı için karar verildiğinde? Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Yaa :/ doğum anına kadar bu farkedilmedi mi peki? Muayenede, kontrolde falan? Tam olarak kaç hafta kaç günlüktü suni sancı için karar verildiğinde? Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Fark edilmedi nedense tam 40 haftalikti doğum yaptım ama sezeryan doğumda çok güzel hemn ayağa kalkiosn

Back
X