yuppisi Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2013 149 8 16 Kocaeli 26 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yuppisi #1 Kızlar benim de şafak cetveli yapmam lazım nasıl yapılıyor bulamadm forumda yeniyim konuyuda yanlış yere actıysam ozur dilerim ama yardım edin lutfen
Kızlar benim de şafak cetveli yapmam lazım nasıl yapılıyor bulamadm forumda yeniyim konuyuda yanlış yere actıysam ozur dilerim ama yardım edin lutfen
MissMoonTwilight Guru Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2013 7.263 1.746 398 26 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yuppisi #2 yuppisi .!.: Kızlar benim de şafak cetveli yapmam lazım nasıl yapılıyor bulamadm forumda yeniyim konuyuda yanlış yere actıysam ozur dilerim ama yardım edin lutfen Genişletmek için tıkla... Forum ayarlarım diye küçük bir bölüm var yukarıda. Oradan profil ayarlarım bölümüne girersen profili düzenleme seçenekleri karşına çıkacaktır.
yuppisi .!.: Kızlar benim de şafak cetveli yapmam lazım nasıl yapılıyor bulamadm forumda yeniyim konuyuda yanlış yere actıysam ozur dilerim ama yardım edin lutfen Genişletmek için tıkla... Forum ayarlarım diye küçük bir bölüm var yukarıda. Oradan profil ayarlarım bölümüne girersen profili düzenleme seçenekleri karşına çıkacaktır.
yuppisi Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2013 149 8 16 Kocaeli 26 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yuppisi #3 Kanaryam35 .!.: Forum ayarlarım diye küçük bir bölüm var yukarıda. Oradan profil ayarlarım bölümüne girersen profili düzenleme seçenekleri karşına çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim canım sagol
Kanaryam35 .!.: Forum ayarlarım diye küçük bir bölüm var yukarıda. Oradan profil ayarlarım bölümüne girersen profili düzenleme seçenekleri karşına çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim canım sagol