Şafak Kaç?

adasucum maşallah oflaya puflaya azalttık günleri bak sen 30 dan da aşağıya düşmüşsünn...
hayırlısyla gelsinler artık:teytey:a.s.:teytey:

ayy u2remcim sorma sat göre 28 kaldı ama yarın belli olucak herşey belkide erkene cekilicek bir sorun varsa plesentada ozamanda 15 gün kalıyor dogumuma sırnaşık şey

ayy u2remcim sorma sat göre 28 kaldı ama yarın belli olucak herşey belkide erkene cekilicek bir sorun varsa plesentada ozamanda 15 gün kalıyor dogumuma sırnaşık şey

HADİ BAKALIM HAYIRLISI OLSUN YARIN HAYIRLI HABERLERLE GELİRSİN İNŞALLAH AZ KALDI ARTIK:dance::dance::dance::dance:

33+2 daha çoooooooook yolumuz var:1rolleyes:

bugün itibarıyla şafak 5 ,:dance:tabi beyimiz ne zaman isterse o zaman gelcek...hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar inşallahhh

masallah masallah kizlar hadi bakalim dogumunuz yakin neredeyse...
Allah hayirlisiyla bir nefeste kucaginiza almayi nasip etsin insallah..
guzel haberlerinizi bekliyoruz...insallah ben de kolay dogururum coooooooookk korkuyorum ya cooooooooooookkkkkkkkkkkkk....hayirlisi...

bizim daha cok var ama olsun ben sabirsiz degilim zaman öyle cabuk geciyorki iki tane kizimla buda hayirlisiyla gelirse tamam artik ben gecem gündüzüm hic belli olmaz siz yine sanslisiniz bebisler yatinca sizde yatip dinlerinirsiniz ben ne yapcam ya

şafak 72 tabiii benim minik yaramazlar beklerse o kadar. her an şafak sıfırlanabilir allah korusun. en azından haziran sonunu bekleriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…