Şafak Kaç?

[QUOTE="NAZ";3835165]betülcüm şükürler olsun arkadaşım 9 olduk...
çatı muayeneni oldun mu acaba sen?
[/QUOTE]

evet canım çok şükür az kaldı.. :1rolleyes:
hayır muayene olmadım cumartesı olacak catı muayenesi..

evet canım çok şükür az kaldı.. :1rolleyes:
hayır muayene olmadım cumartesı olacak catı muayenesi..

benimde pazartesi olacak çatı muayenem, sen bana anlatırsın artık ne oldu nasıl oldu diye... ayyy biran evvel sağlıcaklarıyla alsak şu prenslerimizi kucağımıza.....:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

2aydan biraz fazla a.s

gece rüyamda kızımla beraberdim zaten..
cok özledim artık kavuşmak,kollarıma almak istiyorum...

[QUOTE="NAZ";3846853]allah'ım kaldı 8 gün, tabii oğluşum o kadar dayanırsa....[/QUOTE]

dayanmasın yaa... benım oğlum dayanmasın..
annesi ve babası gıbı sabırsız olsun bıraz da cabuk gelsın artıkk.. senağlama

şafak 8.................................... :çok üzgünüm:

çabuk gelsin de hayatım, cumartesi pazar da gelmesin benim hastanem haftasonu doğumu yaptırmıyor ve başka hastaneye sevk ediyor, çok saçma biliyorum ama doktor kendi dedi, kafayı kitliyorum bu konu yüzünden, inşallah oğluşum pazartesiden sonra gelecek.......

[QUOTE="NAZ";3848335]çabuk gelsin de hayatım, cumartesi pazar da gelmesin benim hastanem haftasonu doğumu yaptırmıyor ve başka hastaneye sevk ediyor, çok saçma biliyorum ama doktor kendi dedi, kafayı kitliyorum bu konu yüzünden, inşallah oğluşum pazartesiden sonra gelecek.......[/QUOTE]

çok ilginc ya gercekten.. :bbo:
hepimize ne zaman uygunsa o zaman gelsın o zaman canım.. kaydirigubbakcemile3
ay sımdı benım oğlanda cıkıp dıyormus kı anne yeter yahu bırak ta ne zaman uygun bulursam o zaman geleyım.. kaydirigubbakcemile3
oyy anne dıyen agzını ısırırım.. Şeniz

Selam Arkadaşlar Benim de Şafak:95 gün

Nasıl geçer bilmem...

Doğum yapacak herkesin allah yardımcısı olsun.ve Hayırlı doğumlar olsun.

İyi de bu şafak hergün değişiyor :))))
Şaka bir yana benim daha çok var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…