Şafak Kaç?

teşekkür ederim canım benim ben normal doğum istiyorum ama bizim bebiş iriymiş biras ve doktorum bana sıkıntılı olur senin için diyo ve bu aralar çok karamsarım...

114 en cok bizim kalan gunumuz var heralde hepinizi saglıkla yolculucaz oglumla sonrada bız gelecegız kısmet olursa :)

şafak.....13.....10 gün kala geri sayım başlayacak....

teşekkür ederim canım benim ben normal doğum istiyorum ama bizim bebiş iriymiş biras ve doktorum bana sıkıntılı olur senin için diyo ve bu aralar çok karamsarım...

canım benım esımın teyzesının kızı dogum yaptı dun.. doktor bebek ıcın ırı bebek dıyordu 4 kıloyu gecmıs normal dogum yapamayacaksın bu gıdısle dıyordu ona.. bebek dogdu normal dogum yaptı ve kılosu 3.200 gr.. :1shok:
bu tip yanlıslıklar oluyor karamsar olma canım.. benım eltımın ıkı cocuguna da doktor ırı bebek demıs hep ama 3250 ve 3200 dogmus ıkı cocuguda.. karamsar olma canım..
Allah yardım edecek hepimize oldugu gıbı.. bol bol dua et hep hayırlısını ıste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…