Şafak Kaç?

şafak 75 ama ay hesabı yapınca daha az görünüyo gözüme 2 ay 15 gün dediğin nedir ki gelip geçeryerimseniben

Şafak 156 arkadaşlar... Allah hepimizi kolaylıkla bir avazda kurtarsın inşallah.... Sağlıklı bir şekilde bebişimizi kucağımıza almamızı nasip etsin... Oğlumu sabırsızlıkla bekliyorum...

benimde çok var daha 41 bu son gördüğüm adet tarihine göre ama yerimseniben

ama dr un ayarladıgı tarihe göre 54 gün kaldı yinede az kalmış canım bakarsın erkeden gelişverir yerimseniben hem ne zaman ne yapcakalrı belli mi sankim :roflol: :roflol: temmuuz da gelmeye kalkmasında :roflol.

Murgiz ya ne çabuk geçti demi senin şafak bitmiş. Şafak doğan güneş diyolar galiba bitince :)
Neden sezeryan sen mi istedin? Hadi hayırlısı bizde kurtuluruz inş benim şafak 90 daha çok var çoook

bak send edemişsin çok var çokkkkkkkk diye işte bu yuzden ghaneli şimdi ben kendimi 9 hazirana çok alıştırdım ama dr um senin yumurtlaman geç oldugu için ultrosonda ölçümler adet tarihin ile uyuşmuyor dedi ve yeni bir adet tarihi belirledi o tarihe göre 25 haziran oldu eger hani geç gelirse benim kız 42 haftalık gibi oluyor ya bazen o zaman da temmuz da gelcek e temmuz da çok geç bak şimdi duygulandım aglıyorum senağlama ben ya geçsin artık şu zaman çok duygulanıyorum heyecanlanıyorum önceden derdim 100 lü günlere bir gelsek sonra 100 lü günlere geldik deidm ki ikili rakamlara gelsek e ikili rakamlara geldik ama şimdide diyorum ki haziran ayı bir gelse ama geçmek bilmiyor ki zaman şekerim ya saglıklı olsunlar da uzun ömürlü olsunlarda ben biraz geç kavuştum tam 1 sene sonra oldu aşılama yapılacaktı hamile kaldım geç de geldiği için ne bileyim işte istiyorum ki kollarımda olsun bir an önce :çok üzgünüm:

ANLADIM CANIM.BENİM KIZ KARDEŞİM BENİM BEBİŞ İÇİN HEP ERKEK OLSUN DDEYİP DURDU HERKEZ SAĞLIKLI OLSUNDA NE OLURSA OLSUN DEDİ.KIZ KARDEŞİMDE E CANIM SAĞLIKLI OLSUN ERKEK OLSUN DERDİ.ŞİMDİDE SAĞLIKLI OLSUN ERKEN GELSİN DİYCEZ HERHALDE.ALLAHIM TAMAMINA ERDİRİR İNŞALLAHŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…