• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şafak sayan güzel kızların özel koltuğu 2 aday secme

Koltukta 2 aday kim olsun istiyorsunuz??

• Susu

OY: 6 9,7%
  • Angelgözde

OY: 11 17,7%
  • Mehabbet

OY: 9 14,5%
  • xDurux

OY: 2 3,2%
  • Eoshera

OY: 1 1,6%
  • Pissy

OY: 6 9,7%
  • Didemevo

OY: 7 11,3%
  • Tuti

OY: 20 32,3%

• Ankete Katılan
    62
  • Anket Kapalı .
:29: anladım ben

:16:

çamır ve melak nedir kızlar :28:

çamır; çamur:yani şafak sıkıştırmasından mütevellit, patlamak,bulaşmak için fırsat kollayan gıcık bişe olma durumu:9:

melak;melek:şafak azaldıkça keyfi yerine gelmeye başlayan,yumuşak ve sevecen ve ılımlı olma, kısaca pamuk gibi bişe olma durumu:9:

çamır; çamur:yani şafak sıkıştırmasından mütevellit, patlamak,bulaşmak için fırsat kollayan gıcık bişe olma durumu:9:

melak;melek:şafak azaldıkça keyfi yerine gelmeye başlayan,yumuşak ve sevecen ve ılımlı olma, kısaca pamuk gibi bişe olma durumu:9:
bbeğim ne güzel anlattın öle :6:

hımm bu terimleri siz mi buldunuz yoksam varmıydı peki :27:

şafağı yarıya gelemeyenlere ne diyoruz peki megim? ben ve benim gibilere :9:

hımm bu terimleri siz mi buldunuz yoksam varmıydı peki :27:

şafağı yarıya gelemeyenlere ne diyoruz peki megim? ben ve benim gibilere :9:

bu terimler,şaheserler ötesi terimler olup,şahsen bizzat kendim ve benim tarafımdan bulunmuştur..:9:

yarıladıktan itibaren (şafak 150ye kadar) çamır olma durumuna adaydırlar sanırım galbam vede muhtemelen pisimm:30:

Son düzenleme:
pisimm benim,şafak denen şey her türlü bitiyo bebeem,takılcak bi durum yok..:72:
sen her daim melaksın zaten pisim benim..
:29:

bu terimler,şaheserler ötesi terimler olup,şahsen bizzat kendim ve benim tarafımdan bulunmuştur..:9:

yarıladıktan itibaren (şafak 150ye kadar) çamır olma durumuna adaydırlar sanırım galbam vede muhtemelen pisimm:30:

pisimm benim,şafak denen şey her türlü bitiyo bebeem,takılcak bi durum yok..:72:
sen her daim melaksın zaten pisim benim..
:29:

teşekkür ederim arkadaşım :17: bilmukabele :70:
öyle yada böyle bazen üzgün bazen deliliğe vurarak geçiriyoruz işte bugünleri cnm. sen daha bi çok arkadaşımız atlattı bizlerde atlatacağız sıra başkalarına gelicek.bu devran böyle süüürrrüüüp gidecek :72: Allah askerlerimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin yeterki :31:

teşekkür ederim arkadaşım :17: bilmukabele :70:
öyle yada böyle bazen üzgün bazen deliliğe vurarak geçiriyoruz işte bugünleri cnm. sen daha bi çok arkadaşımız atlattı bizlerde atlatacağız sıra başkalarına gelicek.bu devran böyle süüürrrüüüp gidecek :72: Allah askerlerimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin yeterki :31:

pisimmm anı olucak şu hasret günleri inannnn..
Allah sabır versin bekleyen herkese inşallahhh..
amin...

tutiyi görünce dayanamadım bende verdim kabul mü :17: :17:
hem bir ay sonra şafak saymaya başlıcam bende :39: :72:

barbim saol kankam..artık aralığa bişey kalmadı senin şafağıda beraber yicez inşallah...bu arada ankette kendimi görünce şaşırdım ben yaaa oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim...:16:

Back
X