senn kankan ben oluom umarmoyum kankama gitti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senn kankan ben oluom umarmoyum kankama gitti![]()
anladım ben
çamır ve melak nedir kızlar![]()
bbeğim ne güzel anlattın öleçamır; çamur:yani şafak sıkıştırmasından mütevellit, patlamak,bulaşmak için fırsat kollayan gıcık bişe olma durumu
melak;melek:şafak azaldıkça keyfi yerine gelmeye başlayan,yumuşak ve sevecen ve ılımlı olma, kısaca pamuk gibi bişe olma durumu![]()
çamır; çamur:yani şafak sıkıştırmasından mütevellit, patlamak,bulaşmak için fırsat kollayan gıcık bişe olma durumu
melak;melek:şafak azaldıkça keyfi yerine gelmeye başlayan,yumuşak ve sevecen ve ılımlı olma, kısaca pamuk gibi bişe olma durumu![]()
hımm bu terimleri siz mi buldunuz yoksam varmıydı peki
şafağı yarıya gelemeyenlere ne diyoruz peki megim? ben ve benim gibilere![]()
ya ben neimpisimm benim,şafak denen şey her türlü bitiyo bebeem,takılcak bi durum yok..
sen her daim melaksın zaten pisim benim..![]()
sağol cnmmmmmmmSen oluyosun bebemm![]()
bu terimler,şaheserler ötesi terimler olup,şahsen bizzat kendim ve benim tarafımdan bulunmuştur..
yarıladıktan itibaren (şafak 150ye kadar) çamır olma durumuna adaydırlar sanırım galbam vede muhtemelen pisimm![]()
pisimm benim,şafak denen şey her türlü bitiyo bebeem,takılcak bi durum yok..
sen her daim melaksın zaten pisim benim..![]()
teşekkür ederim arkadaşımbilmukabele
öyle yada böyle bazen üzgün bazen deliliğe vurarak geçiriyoruz işte bugünleri cnm. sen daha bi çok arkadaşımız atlattı bizlerde atlatacağız sıra başkalarına gelicek.bu devran böyle süüürrrüüüp gidecekAllah askerlerimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin yeterki
![]()
tutiyi görünce dayanamadım bende verdim kabul mü![]()
hem bir ay sonra şafak saymaya başlıcam bende![]()
![]()