şafak sayan güzel kızların sorgu koltuğunun ikinci konuğu Tuti

Tuticim hayırlı olsun bu seferde bizden biri demek koltukta :))) Sorum sevgilin askerdeyen onunla en çok ne yapmayı özledin ne zaman yokluğunu doruklarda hissettin :)))birde en son ne zaman ağladın neden ??

zevk almadığın ama yinede yaptığın şeyle roldu mu oldu ise neler ?

gecekuşu maşallah tutiyi baya sıkıştırmışsın kzıcağız gelince bu sorulara dayanabilir inş :)

hayatta çok isteyip de başaramadığın bir şey oldumu?

Tuticim hayırlı olsun bu seferde bizden biri demek koltukta :))) Sorum sevgilin askerdeyen onunla en çok ne yapmayı özledin ne zaman yokluğunu doruklarda hissettin :)))birde en son ne zaman ağladın neden ??

siz biz ayrımı olmasın lütfen cnm hepimiz aynı amaç için burdayızzzz hepimiz asker yarenleriyizzzz

nihayet gelebildim kızlar kusura bakmayın geç oldu ama annemin ameliyatı vardı bugün o yüzden giremedim şimdi evimdeyim cevaplara balıyorum babykecim koltuklar mükemmel teşekkür ederim cnm...

canım askerınden once kac sevgılın oldu ??

askerimden önce 2 tane ciddi anlamda sevgilim oldu cnm çok fazla kimseyle çıkmadım ama çıkıp aaa bu hataymış dediğim insanalar oldu kısa süren oda 2 kişi falandırdoğru insanı bulmak içi çok bekledimorunun cevabına gelirsek ben ciddi anlamda 2 kişi ile çıktım şimdiki aşkım 3.cü bana göre ilk ve son aşkım kendisi...

Hayirli olsun Tutimeee=)
bir soruda benden gelsin=)
Enistenin en sevdigin huyu nedir?=)

saol cnmmm eniştenin her huyuna aşığım tatlım ilk başda çok duyarlı olması ilgisine hayranım bugün mesela çok şaşırttı beni karakolda ankesörlü kart bulamamış yasak olduğu halde arkadaşının cep telefonunu alıp annemi merak ettiği için bütün herşeyi göze alıp (cezayı) aradı beni yani çok ilgili olmasına hayranım

Oy Tutişkomm koltuğun da pek afilliymiş tam sana göre. Enişteyle en unutamadığın "ben bu adamla evlenirim" dediğin an hangisiydi?

tatlım teşekkür ederim...eniştenle bu adamla evlenirim dediğim an onu ilk gördüğüm andı ilk tanıştığımız gün çok farklı çok acaip bir elektrik aldım onda adam gibi adam bu ben bununla evlenirim demiştim arkadaşıma çok olgun olduğu için sanırım...

tutim kısa dönem beklemek nasıl bi duygu

kısa dönem beklemek bana göre uzun dönem beklemekle aynı cnm sonuçta ikisininde özlemi aynı kısa dönem daha erken kavuşuyor o özelliği var ama uzun dönemde çıksaydı aşkımın şansına beklerdim...

askerinle ne zaman tanıştınız

canım askerimle doğum günü partimde tanıştık...ben 1 ekimde doğdum fakat doğum günümü hafta sonuna denk getirmiştim 02 ekim tarihinde arkadaşım sayesinde tanıştık...
tuti yasın kac?

tuti yasın kac?

27 canım

komşummmmmmmm
hoşgeldin ilk öncelikle
sevgilinle nasıl tanıştın?
en sevdiğin renk,sevdiğin parfüm?

tatlım sevgilimle doğum günü partimde tanıştık arkadaşımın arkadaşıydı o tanıştırdı beni fakat ben aşkımın doğum günüme geleceğinden haberim yoktu ...
en sevdiğim renk pembe,parfüm olarak gucci envy me,chanel coco,dior addict 2

özgün müzik dinler misin
dinlersen kimi dinlersin en çok

özgün müzik olarak grup yorum ve onur akın severim

tutimmm hayırlı olsun tatlım koltuğun=)) hadi bi soruda benden gelsin bakalım,eniştenin sana yaptığı en büyük süpriz neydi=)

mersi tatlım...
canımm enişten o kadar çok süpriz yapıyorduki en son ansızın bir anda karşıma çıkmıştı te adanadan istanbula ummadığım bir zamanda gelmişti ortak arkadaşımıza beni aratmıştı arkadaş beni kahve içmeye çağırmıştı oraya gittiğimde aşkımı karşımda buluvermiştim aklıma gelen süpriz bu tatlım

oleyy tanıdıgm biri koltuktaa
tutimmm söyle ufaktan başlayalm ....
aşkınla geçirdign unutamadıgn bi an ?? bi iyi bide kötüü ??

tatlım aşkımla her anım süperdi ama bu sene bodruma tatile gittiğimizde bana çok güzel anlar yaşatmıştı hiç bir dk sını unutamıyorum...
çok şükür kötü bir anım olmadı canımmm

tutinde sana ölür ölür....dur lem daha ölmeyelim evleneceğiz töpe töpeeee...senide görcem ben bu koltukta ama bir nefes alıp soru sorsaydın be anacım maaşallah soru bankasını geçmiş...

vazgeçemediğim kokum az evvelde yazmıştım...
dior addict2,chanel coco,gucci envy me...

En büyük İdealin Nedir ?

hayatında affedemediğin biri var mı?

bir gününü anlatır mısın?

en büyük idealim aşkımla mutlu yuva kurmak onun çocuklarını taşımak ailemle mutlu mutlu yaşamak başka hiç bir şey istemiyorum...

hayatımda affetmediğim biri bir kız akadaşım var bayağdır küsüs onu affedemiyorum..

bugünümü anlatayım annemi kendi ellerimle ameliyathaneye sokmak çıkışını dört gözle beklemek bugün yaşadığım en duygusal anlardan biriydi dr a annemi kurtar ne olur demişim ağlayarak dr sadece omuzuma dokundu ufak bir operasyondu ama aileme aşırı bağlıyımdır ben en ufacık bişey olması beni mahvediyor...çok şükür atlattık allahma çok şükür...

batıl inançların var mı _?varsa neler?

güzel yemek yapar mısın?

ilk tanıştığın insana ne sorarsın?

canın sıkıldığında rahatlamak için ne yaparsın

batıl inançları nazara çok inanırım ,makası birinin elinden alamam,birisinin üstünden geçemem ha birde sokakta kara kdi gördüysem saçımı çekerim

güzel yemek yaparmıyım everim yapmayı becerebildiğimi düşünüyorum hehehe

ilk tanıştığım insanın hayatını pek kurcalamam herkesle kolay kaynaşamam normalde soğuk biriyimdir fakat anlaşabileceğim bir insan olduğunu anlarsam yakınlık gösteririm bu yüzden ilk tanışacağım insana genelde soru sormam zamanla tanırım onu ...

canım sıkıldığında kitap okurum bol bol yoga yaparım

asla tahammül edemem dediğin şey nedir?

en sevdiğin tatil bölgesi?

en çok hangi ülkeye gitmek isterdin?

yalan,aldatılmak,ikiyüzlülük
türkiyemin her yeri çok güzel ama bodrum ve didimden vazgeçemem
en çok amerikaya gitmek isterdim sanırım hareketli yerleri seviyorum

beni tanıdıgına mutlumusun:)

asla takmam dediğin bir takı var mı?

en sevmediğin renkler neler?

çooook mutluyum cnmmm iyiki tanımışım seniii temiz kalbini çok seviyorum senin milka yumuşak kalpli çikolatam benim
valla tatlım o kadar çok takım varki sanırım bilezikle aram fazla yokkk
tabbiki asker yeşili ıykkkkk

bır evlat sahıbı olursan hangı ısımlerı koymak ıstersın?(sorunun cevabını biliyorum ama arkadaşlar da duysun istedim)
sence bi insanın başına gelebilecek en talihsiz olay nedir??

allahım izin verirse eğer oğlumuz olursa babası ismini benim koymamı istiyor bizim aşkımla ikimizin baş harfleri T ile başladığı için oğlumun isminide toprak koymak istiyorum...
T+T=t (küçük TOPRAK) kızımız olursa babası koyucak allahın izni ile...

bir insanın başına gelebilcek en talihsiz olay bana göre ölüm allah geçinden versin...

telefonun çaldığında nasıl seslenirsin.Alo mu efendim mi dersin?

askerinle genelde hangi konularda tartışırsınız?

takıntıların varmı?

efendim derim canım

askerimle askere gittiğinden beri hiç tartışmadık çok fazla genelde özlemden tartışırız

takıntım var olmazmı bende aşırı simetri hastalığı var illa heşey bana doğru bakacak atıyorum ojelerimin yazılarınıkrşıdan görmem lazım...eğer biri yamuksa yataktan kalkıp üşenmeden düzeltirim...

elinde bi sihrili değnek olsa neleri değiştirmek isterdin??

fobin varmı??varsa neler?

hangi program ve diziler dikatini çeker?

nerelerden alışveriş yaparsın?

değiştirilecek o kadar şey varki değeneğin bile gücü yetmez öncelikle insanları daha çok barış içinde yaşamalarını sağlamak isterdim...

fobim ateş ateşten çok korkarımmm
program izlemem ama dizi olarak şuan öyle bir geçer zamanki ve yer gök aşk çok ilgimi çekiyor...
cnm bana yakışan bişeyi nerde bulursam oradan alışveriş yaparım river island,mango,zara,bershka,pull and bear bazen pazardan bile alışveriş yaparım...

pozitifliğimi anneme borçluyum annem çok pozitif ve neşelidir sanırım bende ona benzemişim ...
forumda merak ettiğim kişi kimle muhabbet ediyorsam onu merak ederim...bazende sallamam ama sürekli muhabbet ettiğim biriyse merak ederim isim verebilecek kişi yok sanırım...
kk da en çok kimi tanımak değilde görmek isterdim diyebileceğim çotanaklardaki kızlar ve asker bekleyenler...

teşekkür ederim tatlımmm...
aşkım askerdeyken onunla en çok sabaha kadar telde konuşmayı özledim askere ilk gittiği gün telefonum sessizdi hep hala sessiz gelsede telefonum çalsaaa ah ahhh

en son bugün ağladım dedğim gibi annemi kendi ellerimle ameliyata soktum bu beni çok üzdü anne aşkı başka tabiiki

zevk almadığın ama yinede yaptığın şeyle roldu mu oldu ise neler ?

sorma olmaz olurmu ütüden nefret ederimm böööğğk ama bu ara mecbur yapıyorum evin tek kızı olduğum için (yanlışlık olmasın 2 kardeşiz birde erkek kardeşim var )

gecekuşu maşallah tutiyi baya sıkıştırmışsın kzıcağız gelince bu sorulara dayanabilir inş :)

hayatta çok isteyip de başaramadığın bir şey oldumu?

sorma çok pis sıkıştırdı ...bitsede gitsek diyorum şaka şaka
hayatta çooooooooooooook istediğim bişey ABD de okumaktı fakat vize vermediler nkadar uğraştıysam olmadı şans işte...

abur cuburla aran nasıl ???

ımhhhhh
bayılırımmmmmm aburcubursuz hayat geçermi yaa geçmezzzzzzzz kilo problemim olmadığı için o konuda rahatım cnm her şeyi rahatlıkla yerim..

siz biz ayrımı olmasın lütfen cnm hepimiz aynı amaç için burdayızzzz hepimiz asker yarenleriyizzzz

canım ayrım yapmıyorum yaparmıyım hiç sadece geçen sefer oy kullanırken tanımıyodum arkadaşları Tuti yi tanıdığım için deidm yoksa elbetteki hepimizi asker yareniyiz asker bekliyoruz :13:

*Onun sevmedigin bir huy varmi, ve onun sende uyuz oldugu bir huyun varmi?

*Keske olmasaydi dedigin bir dönem/anin varmi?

*Hangi arabayi en cok seviyorsun?

*Hangi Oje rengi begeniyorsun?

*Bo$ zamaninda ne yapiyorsun?

*Asla giyinmem dedigin sey ne?

*Senin en sevdigin kisa siir hangisi?

* En pisman oldugun sey nedir?

* Gelecegini nasil istiyorsun yani hayatin nasil olmasini istiyorsun?

* En cok nefret ettigin huy ne? ve en cok nefret ettigin insan tipi?

* Hayatinda en mutlu oldugun ani paylasirmisin?

* Calisiyormusun / ne i$ yapiyorsun?

kendini beğenirmisin ???
çevrendekiler seniii beğenir mi??
askın seni sexi mi bulur sevimli mi*???
güneş mi rüzgar mı???
evde oturmak mı çalışmak mı ???
gezmek miiii uyumak mı ???
bi çizgi film karakteri olsan hangisi olurdun ???
hangi sanatçıya benzemek isteridn
sesin güzel miii ??*
şarkıcı olsan hangi şarkıcı ile düet yapmak isterdin ????
aşka inanırmıısınnn ???

aşkımın her huyunu seviyorum fakat olumsuz olarak aşkım çok para harcıyor bu huyunu sevmiyorum ...onunda bende sevmediği huyum hemen hasta oluyorum ona göre kendime bakamıyormuşum

keşke olmasaydı dediğim geçen gün babamla tartışmıştım o an keşke olmasaydı demiştim..

cnm BMW benim en sevdiğim arabadır 3.18 serisi onada sahibim kardeşimle ortak..

genelde pastl tonları severim kırmızı ile aram yoktur fazla french vazgeçilmezimdir..

boş zamanımda genelde kitap okurum mutfakta tatlı,pasta,kek denemelerim olur.yoga yada yürüyüş yaparım..

asla giymem dediğim tek şey göbeği açık giysiler hiç sevmem...

şiir olarak yok fakat aşk sözlerinnden bir kaç tane söyleyebilirim...

Aşık Veysel."Ölümdür tek başına yaşanan aşk iki kişiliktir.."
Mevlana:Aşk hükmetmez; terbiye eder.
Goethe:Arılar bile en tatlı balın zehirli çiçeklerde olduğunu bilir.

en pişman oduğum şey sporu bırakmak...keşke voleybolu hiç bırakmasaydım ama mecburiyetten bırakmak zorunda kaldım...

geleceğimi sevdiğim adamla bol çocuklu bir evde geçirmek istiyorum..onlara kendimi adamak çocuklarıma vakit ayırmak mümkünse çalışmak yerine çocuğumla ilgilenmek bence hayattaki en büyük meslektir çocuk terbiyesi benim için çok önemlidir asla şımarık çocuk yetiştirmek istemiyorum çocukları çok sevdiğim için her saniyemi onlara bir şeyler öğreterek anne baba sevgisini aşılamak büyüdüklerinde annesi ve babasının yani ben ve sevgilim nasıl bir aşkla birbirimize bağlı olduğumuzu onlara aşılamak isterim zaten ilerde çocuğumuz olursa onlara bırakacağımız çok özel şeyler var bizi yaşatacak rabbim izin verirse o günleri görürsek tabiiki...

en nfret ettiğim huy bazı insanların hep banacı olmaları hep kendini düşünenlerden nefret ediyorum...birde çok biliyorum havalarında olan insaları hiç sevmem.doğal insanlarla anlaşabiliyorum...

hayatımda en mutlu olduğum an 02.10.2010 tarihinden itibaren bütün günlerim maaşallah çok süper geçti o tarihten bu yana çoook mutluyum rabbim nazardan korusun sanırım çok ilgili,çok olgun,çok aşk dolu,duygusal,beni deli gibi seven,beni kırmaktan ve kaybetmekten korkan bir erkeğe sahibim...(aşkım duy duyyyy ne kadar çok seviliyorsun çok özledim ya):92: (ana bu çok şekermiş isyan bayrağı yerine aşkıma sutyen sallıyorum hahaha)

tatlım ben grafikerim şuan çalışmıyorum ..mesleğim şaun asker beklemek:97:

aynalarla konuşurmusun

tatlım aynalarla konuşurum odamda çok ayna var çünkü aynaları çok severim...:78:

kendimi ukalalık olmasın ama beğenirim kendimle barışığımdır

çevremdekiler beni beğenirmi gaffur gibi beni beğenmiyormusun
arkadaşlarım genelde güzel ve bakımlı olduğumu söyler

aşkım beni bazen sexi buluyor bazende çok sevimli bana dediği bunu nasıl becerebiliyorsun diyor yani hem sexi olup hem tatlı olmayı nasıl beceriyorsun diyor

ben güneş derim güneşin sıcaklığı bana daha çok hitap ediyor...sıcaklığı insanların sıcakkanlı olması bana daha çok güneşi anımsatıyor..
rüzgar ise estiğinden bana itici geliyor bir nevi insanları kendinden uzaklaştırmak gibi bir şey bu ...
:13:

şu an evde oturmak zamanında çoooooook çalıştım ama aşkım gelsin evlenirsek yeni şehirde çocuk olmadan bir süre daha çalışmayı düşünüyorum...

çizgi film karakteri olsam little mermaid (deniz kızı ) isterdim

cnm sanatçıya benzemek istemem kendim olmak isterdim ama beni bazen demet akalın bazen sedef erbil,bazende petek dinçöze benzetirler ne alakaysa...

sesimi genelde yabancı aksanlılara benzetirler ama şarkı konusunda ise maalesef sesim şarkı söylemeye müsait değil...

şarkıcı olsam kimle düet yapmak isterdim sanırım müzeyyen senar

bu zamana kadar aşka hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç inanmazdım ama son aşkım sayesinde aşka inanır oldum...aşkımın bana bir lafı var bu laf herşeyi çok iyi anlatıyor...'aşk ' Tesadüfleri sever...

tuticimmm emek verip sorularıma cevap yazdığın için ççok teşekkür ederim tatlım.
ben de seni çok seviyorum
bu arada sabrına hayran kaldım

sabırlıyımdır hemde bende peygamber sabrı war kızaaaaaaaaaam:76:

Son düzenleme:
Ttuimmm acaba birgün seni "Adanaliyik, Allah'in adamiyik! Bici bici yer, salgam icerik" dedigini duyabilecekmiyiz?=D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…