S Seroli61 Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2009 2.989 129 163 21 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi M e g #61 kızlarrr Allah başka ayrılık yaşatmasın inşallah.... yeni hayatınız hayırlı uğurlu mutlu sağlıklı ayrılık olmadan olsun inşallah... darısı geride bekleyenlerin başına....
kızlarrr Allah başka ayrılık yaşatmasın inşallah.... yeni hayatınız hayırlı uğurlu mutlu sağlıklı ayrılık olmadan olsun inşallah... darısı geride bekleyenlerin başına....
April Hep daha daha çok oku!!! Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 9.971 10 206 Diğer 21 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi M e g #62 Her şafak doğan güneş topiğinde nasıl seviniyorum anlatamam delikafadulden Gözünüz aydın kızlar, hihoyyyt :lepi: Mutluluğunuz daim olsun :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Her şafak doğan güneş topiğinde nasıl seviniyorum anlatamam delikafadulden Gözünüz aydın kızlar, hihoyyyt :lepi: Mutluluğunuz daim olsun :Saruboceq: opuyorumnanaktan
mel_ay 10.04.2011 Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 2.724 0 116 Bursa 21 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi M e g #63 MehSer .!.: kızlarrr Allah başka ayrılık yaşatmasın inşallah.... yeni hayatınız hayırlı uğurlu mutlu sağlıklı ayrılık olmadan olsun inşallah... darısı geride bekleyenlerin başına.... Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim mehserim amin inşallahopuyorumnanaktan darısı tüm sevdiğini bekleyenlerin başına inşallah:Saruboceq:
MehSer .!.: kızlarrr Allah başka ayrılık yaşatmasın inşallah.... yeni hayatınız hayırlı uğurlu mutlu sağlıklı ayrılık olmadan olsun inşallah... darısı geride bekleyenlerin başına.... Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim mehserim amin inşallahopuyorumnanaktan darısı tüm sevdiğini bekleyenlerin başına inşallah:Saruboceq:
mel_ay 10.04.2011 Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 2.724 0 116 Bursa 21 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi M e g #64 April .!.: Her şafak doğan güneş topiğinde nasıl seviniyorum anlatamam delikafadulden Gözünüz aydın kızlar, hihoyyyt :lepi: Mutluluğunuz daim olsun :Saruboceq: opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... çoook teşekkür ederim aprilcım sanada sevdiğinle mutluluklar dilerimopuyorumnanaktan
April .!.: Her şafak doğan güneş topiğinde nasıl seviniyorum anlatamam delikafadulden Gözünüz aydın kızlar, hihoyyyt :lepi: Mutluluğunuz daim olsun :Saruboceq: opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... çoook teşekkür ederim aprilcım sanada sevdiğinle mutluluklar dilerimopuyorumnanaktan
didem_evo Guru Kayıtlı Üye 2 Haziran 2009 3.881 0 316 38 İstanbul 21 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi M e g #65 melayım ebuşum sizin adınıza çok seviniyorumm hep mutlu olun hepp canlarım benimmmŞeniz
mel_ay 10.04.2011 Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 2.724 0 116 Bursa 21 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi M e g #66 didem_evo .!.: melayım ebuşum sizin adınıza çok seviniyorumm hep mutlu olun hepp canlarım benimmmŞeniz Genişletmek için tıkla... sağol didemim hepimiz çok mutlu olalım inşallahh:Saruboceq: darısı başına tatlımopuyorumnanaktan
didem_evo .!.: melayım ebuşum sizin adınıza çok seviniyorumm hep mutlu olun hepp canlarım benimmmŞeniz Genişletmek için tıkla... sağol didemim hepimiz çok mutlu olalım inşallahh:Saruboceq: darısı başına tatlımopuyorumnanaktan
sarilale0308 Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2010 1.774 0 116 İstanbul 21 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi M e g #67 kızzzlaaaaarr bir daha böle uzun ayrılıklarrr yaşamazsınız inşallahh...ççok sevindimm.gözünüzz aydın n
kızzzlaaaaarr bir daha böle uzun ayrılıklarrr yaşamazsınız inşallahh...ççok sevindimm.gözünüzz aydın n
izmirperisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2009 5.912 3 156 İzmir 22 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi M e g #68 Gözünüzaydın Allah bir daha bu kadar uzun ayrılık göstermesin inşallah .. Mutluluklarrr
mel_ay 10.04.2011 Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 2.724 0 116 Bursa 22 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi M e g #69 sarilale0308 .!.: kızzzlaaaaarr bir daha böle uzun ayrılıklarrr yaşamazsınız inşallahh...ççok sevindimm.gözünüzz aydın n Genişletmek için tıkla... sağol esincim darısı başına tatlımopuyorumnanaktan izmirperisi .!.: Gözünüzaydın Allah bir daha bu kadar uzun ayrılık göstermesin inşallah .. Mutluluklarrr Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan amin inşallahh:Saruboceq:
sarilale0308 .!.: kızzzlaaaaarr bir daha böle uzun ayrılıklarrr yaşamazsınız inşallahh...ççok sevindimm.gözünüzz aydın n Genişletmek için tıkla... sağol esincim darısı başına tatlımopuyorumnanaktan izmirperisi .!.: Gözünüzaydın Allah bir daha bu kadar uzun ayrılık göstermesin inşallah .. Mutluluklarrr Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan amin inşallahh:Saruboceq:
betus_g beyazkuzum seviyorum seni Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2010 1.218 0 66 Samsun 22 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi M e g #70 kızlar çok şükür geçti günler hayırlısıyla kavuşyorsunuz allah tamamına erdirsin ::) bu sayfaalrı yeni gördüm daha geç oldu ama kusra bakmayın
kızlar çok şükür geçti günler hayırlısıyla kavuşyorsunuz allah tamamına erdirsin ::) bu sayfaalrı yeni gördüm daha geç oldu ama kusra bakmayın
mel_ay 10.04.2011 Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 2.724 0 116 Bursa 22 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi M e g #71 betus_g .!.: kızlar çok şükür geçti günler hayırlısıyla kavuşyorsunuz allah tamamına erdirsin ::) bu sayfaalrı yeni gördüm daha geç oldu ama kusra bakmayın Genişletmek için tıkla... yoo geç değil betüşüm yarın kavuşuyorum aşkıma :lepi:bu gecede doğan güneş bana çok sağol canım darısı başına inşallahh:Saruboceq:
betus_g .!.: kızlar çok şükür geçti günler hayırlısıyla kavuşyorsunuz allah tamamına erdirsin ::) bu sayfaalrı yeni gördüm daha geç oldu ama kusra bakmayın Genişletmek için tıkla... yoo geç değil betüşüm yarın kavuşuyorum aşkıma :lepi:bu gecede doğan güneş bana çok sağol canım darısı başına inşallahh:Saruboceq:
betus_g beyazkuzum seviyorum seni Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2010 1.218 0 66 Samsun 22 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi M e g #72 sağol canım benim ebuşa ve melaya.. GÜNEŞE VARMAK Gönül yanar tutuşur, bilmez hangi yerdesin. De ki Kafdağı’ndayım, yolum yoluna ulam Özleyiş narı canda, aşk yanığım nerdesin? Aşka özge cemremsin, bahara döner dünyam Gönlüme düştün bir kez, kolay mı karşı durmak Ateş çemberi gibi, seni çevreler yaşam. Günebakan misali; derdim güneşe varmak! Çatlayan tohum gibi; derdim güneşe varmak! alıntı
sağol canım benim ebuşa ve melaya.. GÜNEŞE VARMAK Gönül yanar tutuşur, bilmez hangi yerdesin. De ki Kafdağı’ndayım, yolum yoluna ulam Özleyiş narı canda, aşk yanığım nerdesin? Aşka özge cemremsin, bahara döner dünyam Gönlüme düştün bir kez, kolay mı karşı durmak Ateş çemberi gibi, seni çevreler yaşam. Günebakan misali; derdim güneşe varmak! Çatlayan tohum gibi; derdim güneşe varmak! alıntı
mel_ay 10.04.2011 Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 2.724 0 116 Bursa 22 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi M e g #73 betus_g .!.: sağol canım benim ebuşa ve melaya.. GÜNEŞE VARMAK Gönül yanar tutuşur, bilmez hangi yerdesin. De ki Kafdağı’ndayım, yolum yoluna ulam Özleyiş narı canda, aşk yanığım nerdesin? Aşka özge cemremsin, bahara döner dünyam Gönlüme düştün bir kez, kolay mı karşı durmak Ateş çemberi gibi, seni çevreler yaşam. Günebakan misali; derdim güneşe varmak! Çatlayan tohum gibi; derdim güneşe varmak! alıntı Genişletmek için tıkla... çok güzel betüşüm boshayallersmile teşekkürler gerçekten şafak sayanların derdi güneşe varmak opuyorumnanaktan
betus_g .!.: sağol canım benim ebuşa ve melaya.. GÜNEŞE VARMAK Gönül yanar tutuşur, bilmez hangi yerdesin. De ki Kafdağı’ndayım, yolum yoluna ulam Özleyiş narı canda, aşk yanığım nerdesin? Aşka özge cemremsin, bahara döner dünyam Gönlüme düştün bir kez, kolay mı karşı durmak Ateş çemberi gibi, seni çevreler yaşam. Günebakan misali; derdim güneşe varmak! Çatlayan tohum gibi; derdim güneşe varmak! alıntı Genişletmek için tıkla... çok güzel betüşüm boshayallersmile teşekkürler gerçekten şafak sayanların derdi güneşe varmak opuyorumnanaktan
__TanRIcA__ AfroDİt Kayıtlı Üye 23 Aralık 2009 7.352 10 156 Diğer 24 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi M e g #74 konuyu yeni gördüm,gözünüz aydın bacılaropuyorumnanaktan rabbim başka ayrılık vermesinboshayallersmile
konuyu yeni gördüm,gözünüz aydın bacılaropuyorumnanaktan rabbim başka ayrılık vermesinboshayallersmile
mel_ay 10.04.2011 Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 2.724 0 116 Bursa 24 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi M e g #75 __TanRIcA__ .!.: konuyu yeni gördüm,gözünüz aydın bacılaropuyorumnanaktan rabbim başka ayrılık vermesinboshayallersmile Genişletmek için tıkla... sağol canım amin inşallahopuyorumnanaktan
__TanRIcA__ .!.: konuyu yeni gördüm,gözünüz aydın bacılaropuyorumnanaktan rabbim başka ayrılık vermesinboshayallersmile Genişletmek için tıkla... sağol canım amin inşallahopuyorumnanaktan