Evet bu ara bundan muzdaripim.
Aptal değilim hatta zekiyim(oo kendini övdü demeyin lütfen bu noktalarda gezmek istemiyorum

) . İnsanlar ne demek ister ne yapmak ister sezerim, anlarım vs vs ama gel gelelim bütüüün bunlara rağmen hayatta çok safım yahu..
Yani bir yere oturuyoruz arkadaşlarla diyelim hesap ödeme kısmına geliyor vakit yani o an bozuk yoksa bende tüm parayı uzatıveriyorum sonra da ben ödemiş oluyorum.Yani bir insan bunu her seferinde yapıp her seferinde pişman olur mu.Bir de yaptım ya ısrar ediyorum yok yok alsın.Sanki çok zenginim:))
İşe girmedim sınav çalışıyorum ama harçlığımı kazanmak için eve iş alıp gıdım gıdım biriktiriyorum o harçlığı...
Sonra bir dolu işim olur deli gibi başımı kaşıyacak vaktim yoktur ama bir arkadaş bir şey rica etsin sabahlar o işi yaparım.Sonra bir dolu sivilce çıkarırım stresten.Yahu ne gerek var.Sadece kendi hayatımla ilgilensem de keşke daha sakin daha stressiz olsam...Hayır yani sanmayın kendileri benden rica ediyor yok onlar sıkıştıklarını söylüyor ben atlıyorum; sazanlıyorum. Hep sonradan geliyor aklım başıma nasıl yetişcek ne zaman yetişcek vs vs ....Bir de sağolsunlar bir kısmında da şu var e şunu yaptı bunu da yapar gaza gelip abartıp üstüme çok geliyorlar bunu da yap şunu da yap.Sonra napıyorum kaçıyorum

bahane üretip bi dolu o fazladan verdiklerini bi şekilde yapmıyorum ,kendim teklif etmedim ya söz vermedim diye hayır diyemediğimden bir de fırsatçılık yaptıklarını sezdiğim için rahatsız olduğumdan bu şekilde sıvışıyorum aklımca ama deli gibi de vicdan yapıp üzülüyorum sonrasında

şaka gibiyim gerçekten.Aklımı başıma getirir misiniz