• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Safra kesesi ağrıyan hamileler

serenty2017

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
837
697
103
37
Merhaba arkadaşlar
Safra kesimde camurlasma var denmişti daha önce.
Şuan hamileyim ve ağrılarım artmaya başladı.doktoruma daha gidemedim.ama herhangi bir öneriniz var mi neler yapabilirim

Merhaba arkadaşlar
Şuan hamileyim ve ağrılarım artmaya başladı.doktoruma daha gidemedim.ama herhangi bir öneriniz var mi neler yapabilirim
Canım çok geçmiş olsun ağustosta aldırdım kurtuldum. Ay oğlum 21 aylık şu an hamilelikte ne çektim o safradan kusmaktan ağrıdan ölecektim. Yediğine içtiğine dikkat et yumurta çiğ soğan yağlı şeyler baş düşmanı safranın o ağrı çok kötü bebişin doğsun aldır kurtul

Merhaba arkadaşlar
32 tane taş çıktı bende tespih tanesi kadar

Canım çok geçmiş olsun ağustosta aldırdım kurtuldum. Ay oğlum 21 aylık şu an hamilelikte ne çektim o safradan kusmaktan ağrıdan ölecektim. Yediğine içtiğine dikkat et yumurta çiğ soğan yağlı şeyler baş düşmanı safranın o ağrı çok kötü bebişin doğsun aldır kurtul
Evet ya mahvoluyorum.butun enerjimi tüketiyor.aslinda hamile kalmadan önce bir sıkıntım yoktu.karnim büyümeye başlayınca ağrılar geldi.
Yediğim her yemek resmen zulüm artik

Bende cektım cok ama son zamanlarımdaydım...Çok arastırdım bazı donemlerınde hamılelıgın amelıyat edıyorlarmıs ama onunda rıskıne gıremezdım herhalde son asamada da olmasaydım...Odaya kapanıp ağlıyordum o derece kotu bır agrı..Allah yardımcınız olsun..

Dogumdan sonra aldırdım kurtuldum..

Merhabalar benim görümcemin hamileyken safra kesesin de taş vardı.Doğuma yakın bir süre önce fark edildi bebek doğduktan sonra doktor alınmasını söyledi o da aldırmadı çok limonlu su içti kontrole gittiğin de de taşın eridiğini söylemiş

Merhabalar benim görümcemin hamileyken safra kesesin de taş vardı.Doğuma yakın bir süre önce fark edildi bebek doğduktan sonra doktor alınmasını söyledi o da aldırmadı çok limonlu su içti kontrole gittiğin de de taşın eridiğini söylemiş
Aslında ben ilk hamileligimde farketmistim.son zamanlarda olmuştu.dogumdan sonra da gecti gitti.bu ikinci hamileliğim. Yine tekrar etti camuslrlasma var demişti doktor.onun da çaresi yok diye biliyorum.
Yani normal zamanda ağrı olmayınca insan gideyim de safra kesemi aldirayim diyemiyor haliyle

Bende cektım cok ama son zamanlarımdaydım...Çok arastırdım bazı donemlerınde hamılelıgın amelıyat edıyorlarmıs ama onunda rıskıne gıremezdım herhalde son asamada da olmasaydım...Odaya kapanıp ağlıyordum o derece kotu bır agrı..Allah yardımcınız olsun..

Dogumdan sonra aldırdım kurtuldum..
Gerçekten hayat kalitemi o ladar düşürdü ki.butun enerjimi çalıyor

Back
X