Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar safra kesesi tasının belırtılerı nelerdır
ben bu gece sııddetlı mıde ve sırt agrısı,üşüme terleme mıde bulantısıyla gıttım
cereyandamı kaldım dıye dusunurken safra kesesınde tastan suphelenıyorum dedı harıcıyeye gıt dedı doktor,
olanlarda belırtıler nedır
her bırınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum canlarım cok yardımcı oldunuz ınsallah bende yokturfakat kac gundur dayanılmaz acılar ıcındeyım ınsallah gecıcek
Canım anannemde çok geç farkedildi. Yaşından dolayı sürekli doktora gidiyordu ama hiçbiri farketmedi, ta ki fenalaşana kadar.
Demek istediğim hiç ihmal etme git muayene ol, bir değil birkaç doktora görün. Çok tehlikeli bir illet bu.
ben bu gece sııddetlı mıde ve sırt agrısı,üşüme terleme mıde bulantısıyla gıttım
cereyandamı kaldım dıye dusunurken safra kesesınde tastan suphelenıyorum dedı harıcıyeye gıt dedı doktor,
kızlar bugun ultrasona gırdım bobreklerıme safra v.s yerlere baktılar hersey normal yumurtalıgımda var kıst 3e 3 bucuk ebatında bukadar mıde v.s agrısı yaparmı amılyatla alınmaz mı bende devamlı vardı bu ama bıraz buyumus sanırım
kızlar bugun ultrasona gırdım bobreklerıme safra v.s yerlere baktılar hersey normal yumurtalıgımda var kıst 3e 3 bucuk ebatında bukadar mıde v.s agrısı yaparmı amılyatla alınmaz mı bende devamlı vardı bu ama bıraz buyumus sanırım