Safra kesesi ameliyatı

uye-123

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2024
71
13
8
27
Merhabalar Burda Çok Fazla Safra kesesi Ameliyatı Yorumları okudum kimisi Çok korkunç kimisi İçimi rahatlatandı Ve Başıma Geldi anlatmak istiyorum olmak isteyenlere de Belki fikir olur. 5 Sene önce 7mm Taş vardı Ama Doktor Agrı yapmadıgı için Gerek yok dedi ve kara benim için kara gün 2 ay önce Başladı sürekli 2 ay boyunca ataklar yaşadım Yemek yiyemez hale Geldim Sürekli acillere gittim Bir iğne serum Her işi çözüyordu ta Ki ertesi güne kadar Gene aynı acillere Gidiyordum Bir gün acilde İlaçlı tomografi yaptılar ve 2 cm Yaklaşan Taş dediler hemen doktor arastırıp Gittim ve doktorum Şuan ameliyat olman için tam zamanı dedi Geldi çattı Gün 12 den sonra hiç bişey yiyip içmedim Sabah 7 de hastanedeydim saat 11 de ameliyata Aldılar cıktıgımda İnanılmaz derece de agrım vardı Oda Ameliyat sırasında kanamam Durmamıs ve entübe etmişler o yüzden dedi doktorum daha sonra İbnelerle biraz daha hafifledi akşam 8 e kadar hiç. Bişey yiyip içmedim Sadece şu dediler 8 de Ama ben onu bile içemedim canım istemedi İlk gece benim için çok zordu Ayağa dahi kalkamadm tansiyonum sürekli Yüksekti Gece 1 gibi 2 kişinin desteğiyle yürümeye basladım ve sabaha kadar Sürekli yürüdüm Wc oturp kalkmam birilerinin yardımıylaydı ama Onca Acıya Değerdi ertesi gün taburcu oldum Evde daha iyiyim Olacak olan varsa kesinlikle ertelemesin Benim zor geçmesine rağmen İyiki diyorum İyikii Belki Olacak Olan Olur korkan olur asla Korkmayın Senelerce cekeceginiz ağrıyı bir gün çekeceksiniz En fazla 3 gün Öyle düsünün Herkese geçmiş olsun

Back