• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sag aortik ark

Merhaba ben de 13 haftalık gebeyim. Sağ aortik ark teşhisi koyuldu. Amniyosentez önerildi, di george sendromu açısından. Amniyosentez yaptıran oldu mu aranızda? Bilgi veren olursa sevinirim. Bu sendromun olma ihtimali düşükmüş ama ihtimali artıyor tabi.
Benimde aynı şüpheden amniyosentez istedi bugün yapıldı siz nasılsınız yaptırmış mıydınız

Merhabalar ben hamileyken de kızıma sağ aortik ark teşhisi konulmuştu, sizin gibi panorama test yaptırdık sonuçlar temiz çıktı ve doğduktan sonra da muayene ettirdik ,evet sağ aortik ark var ama bebegimize sıkıntı oluşturmuyor belirli aralıklarla kontrole götüreceğim suan 6 aylik olmak üzere 6 aylıkken götürmeyi düşünüyorum mesela
Merhaba bizede sag agortik ark tesisi konuldu ikili tarama detaylı temiz çıktı sivi teklif ettiler kabul etmedim ne olursa kabulüm dedim çocuk kardiyoloji bi sıkıntı olmaz dedi psikolojim bozuldu resmen

Bende şuan aynı zamanda 29 haftalik hamileyim ,sag aortık ark olan kizim 18 aylik. Bu karnımdaki 29 haftalik bebegimde de kalp kapağında kaçırma var dediler mesela yani kalbinde az miktarda delik var ama inanın bu sefer hiç sorun bile etmiyorum. Benim eşimde çünkü çocukken kalp problemi sebebiyle anjiyo olmuş,napalm kızlarım babalarına çekmiş bu konuda ,Allah daha büyük dertler vermesin inşallah,bende size dua edeceğim, gönlünüz ferah olsun , inanın bir sıkıntı yasamayacaksiniz keyfini çıkarın hamileliginizin ☺️
Bende 25 haftalık gebeyim benim kızımıza da sag aortik ark dediler 2 li test temiz çıktı ve detaylı da sadece sağ aortik ark çıktı şu almak istediler sendrom için kabul etmedim benimkide sağlıklı olur inşallah dua edin 😌

Back
X