sağ göğsüm şişti.. ne yapabilirim....

sbilyana

Zeynep'ime kardeş geliyor...
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
1.190
177
173
43
MErhabalar,

4 aylık hamileyim ve bu sabah uyandığımda sağ göğsümün uc kısmının şiştiğini ve acıdığını gördüm. Neden oldu bilmiyorum. ne yapabilirim bilgisi fikri olan yardımcı olsun lütfen....

Yara olmaya başlıyacagı için oluyor genelde bendede olmuştu canım.sonra gögüs uçlarında çatlamalar kaşıntılar igne gibi batma hisleri oluyor.Elinden geldigince oynama kaşıma ve üzerine yatma.

geçmiş olsun canım ben de 16. haftadayım ve geçen hafta sol göğsümde üçdört gün süren bir şişlik oldu. tam uç kısmı değil ama içerde uca doğru yakın kısımlar taş kesilmiş gibiydi ve ağrıdı. gebelikte bunların olabileceğini okumuştum ben de ılık duş sonrası hafif hafif göğüs kremini sürdüm. o geçti şimdi de sağ tarafta hafif bir şişlik var. sanırım bunlar olabiliyor. süt bezlerimiz geliştiğinden belki. ağrın devam ederse mutlaka bir doktora da görün canım. bu arada deneyimli bir arkadaşıma anlattığımda senin canın birşey çekmiştir anlamamışsındır dedi yok tabi öyle birşey. hurafe işte

Sanırım normal. Bende de ilk trimesterda olmuştu . Ama tek taraflı değil. Atletin değdiği yerler bile sızlıyordu. geçti ama bazen çok şiddetli kaşıntılar yaşamıyor değilim.

çok teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız biraz. göğüs ucu sanki şişliğin içine doğru gidiyo, gömülüyo gibi... halada acıyoo bikaç gün geçsin bakalım. olmadı en kötü doktora giderim...

gerildide sende kaşıdın mı acaba oondan tahrişmi oldu.
hiç bi fikrim yok gerçekten sabah uyandığımda, işe gitmek için üzerimi değiştirmeye çalışırken elim değdi de öyle hissettim...
uyurken kaşımış olabilir miyim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…