sağ göğsüm sol göğsümden daha kücük-nasıl sutyenle dengelemeliyim!

DonukPudra

asparagas!
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
25.897
28.123
798
merhaba kızlar benim bu derdm hep var doktora gttim kist vs yok dedi 25 yasndaym bekarım ergenlikte ha ergenliktendr vs dedik ama aradaki fark fazla benim maalesef sol 85e sağ gögsüm 80 bile yok gibi beden olarak. sutyenin içine konulan kalıplardan vs kullnadm bi ara ama onlar da yazın cok terletiyor ve koku oluyor yada yok kaydı etti derdi oluyor. kimi camasırlarla fark hemen hemen yok gibi de oluyor.
benimle aynı dertten sorunu olan var mı yada firmaların böyle gelistirdikleri bi marka camasır bilen duyan
?
parası hic sorun degil. bi ara ameliyatla buyutturmeyi düsündüm doktor acıık acık sunu dedi yaptırma türkiyede bayanlarda bu sorunla sık karsılasıyoz daha bekarsın da bıcak altına yatma.

bende bi ara takıntıydı bu ama suan yok sadece toparlayıcı takınca gögüslerim kücük gözüküyo iyice ona sinir oluyorum. baska boyut degistrmeden nasıl halledebilirim bunu..:nazar:

Benim bildiğim bir göğüs diğerinden daha büyük olur zaten.sendeki fark çok sanırım. Destekli sütyenler kullanırsan farkedilmez bana kalırsa...

evet bendeki fark daha fazla.destekli kullnadıgım zaman büyük olan daha da belirgin oluyor aralarındaki fark esitlenmiyor. bir tarafı destekli camasıra da henüz rastlamadım maalesef. benimle aynı sıkıntıyı yasayan yok mu yaa :((:26:

destekli alip, bir tarafin icini kendin bosaltip tekrar diksen ellerinle... hic bir fikrim yok ama bunu en azindan kendin yapabilirsin :)

Canım benim yeğenimde de var aynı sorun ergenliğe girdiğinden beri. Şimdi 20 yaşında. 12 yaşında doktor doktor gezmeye başladık. Sebebi hormon bozukluğu. Bir hormonlarını ölçtür, varsa bi problem ilaç verirler zaten. Ama ilaçlar sadece hormonlarını düzene sokacak göğüslerinde bir değişiklik olmayacak. Yeğenim 18 yaşına kadar şu silikon yapışkanlı südyenlerden kullandı. Küçük olana onu takıp üstüne normal destekli südyenini takıyordu. 18ine girince gittik bi plastik cerraha, takıverdi silikon. Başka çözümü yok bu işin maalesef.

Back
X