Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar sağ göğsümde süt hiç dolmuyor sanki sağdığım vakitte azıcık geliyor ama sol çok fazla neden ıolur ne yapmalıyım bilemedim bir fikri olan varmı
merhaba arkadaşlar sağ göğsümde süt hiç dolmuyor sanki sağdığım vakitte azıcık geliyor ama sol çok fazla neden ıolur ne yapmalıyım bilemedim bir fikri olan varmı
Bian ben yazdım sandım benimde sağ göğsümden az süt geliyo pompayla sağıyorum 10 cc bile çıkmıyo sol taraf doluuo sertlesi süt iluyo ama sag taraf süreklı yumusak hiç dolmuyo oğlymda sürekli süt geldiginden sol tarafı emmek istiyo bende sürekli sağ tarafı veriyorum pes etmeden ama ağlamaktan içi dısina çıkıyo nefesi kesiliyo emmek istemiyo önceden ikisindede aynı gelirti niye boyke oldu anlamıyorum bide sağ taraf soldan küçuk kaldı süt az diye ne yapicam bilmiyorum
cnm bende 6 ay oldu dogum yapali hala emziriyorum n kadar emzirirsen o kadar sutun cogalir ben gunde 3 lt su iciyorum.bol bol su iccc olur merak etmeee
bende de ona yakın bi durum var cnm sağ tarafta sola göre hep daha az süt var hiç gelmeme durumu değil ama sol hep daha dolu ben sırayla emzirmeye devam ediyorum düzelmiyo.artık kafama takmıyorum o yüzden.