- 7 Ağustos 2009
- 4.247
- 135
- 363
erkek bebek bekleyen annelerde genelde olur böyle her hlde sizin bebek de erkek
sevilcim erkek değil doktor her defasında kız diyor ama alalhtan hayırlısı sağlıklı doğsunlarda başka bişey istemyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek bebek bekleyen annelerde genelde olur böyle her hlde sizin bebek de erkek
Arkadaşlar benim bu şekilde bahsettiğiniz ağrı hamileliğimin 2. ayından beri var.Hattta o sıralarda daha can yakıcıydı şu sıralar sanki biraz daha azaldı .Bu arada 21 haftalık hamileyim şu anda.çok canım yanıyordu halsizleşiyordum kaburgam sürekli batıyordu sanki içinde darbe yemişim de çürük acısı gibi böyle.Oturur durumda ağrı daha da artıyor.İnternetten araştırmıştım safra kesesi mi acaba diye çok korkmuştum hatta ama üst batın ultrasonum Allah'a şükür temiz çıktı.Yani demekki hamilelikten kaynaklı bir durum diyerek dayanıyorum şu an .zaten biraz da olsa hafifledi şu sıralar.
benimde üst batın ultrasonum temiz çıktı bnde böbrek taşıda var korkmuştum oda temiz çıktı şükür.3 haftadır mahvetti sorduğum herkes bebekten dolayı diyolar büyüdkçe batar 6.ayda çıktı ve karnım çok büyük 8-9 aylık gb anlamadığım senn nasıl 2.ayda çıktı baskı yapma olasılığı çok az benim karnım bayağı büyüdükten sonra çıktı ağrım yadım etsin rabbim çok kötü kimsenin başına gelmesin
mrhb filiz sanırım aynı günlerde douğum yapıcağız.bende 36 girdim benimde kaburgamda bir batma oluyor.nefes alamıyorum o kadar kötü yani,filizcim arada yazışalım doğumlar yakın birbirimize tafsiyelerimiz olabilir.:teselli:geçmiş olsun canım bende 36. haftamın içindeyim 3 haftadır falan bende de var.gündüz pek bişi yok gece oldumu yanmasından acısından duramıyorum. sızlıyo resmen kaburgamda bi bölge :S az kaldı sabredicem başka çaresi yok... doktorum batmaması için geriye doğru yaslanarak oturun dedi, dik diil yani.sende dene biraz hafifliyo o zaman.
Ben de 19-20 haftalık hamileyim benimde sağ taraf ağırlıklı göğsümde ve bazen de sırtımda batma ve sancılar oluyor.sırtıma yastık koyup geri doğru oturarak yada yatarak geçiriyorum.Daha çok erken ilerleyen zamanlarda nasıl olur düşünemiyorum.:1no2aha bebeğim minicik çünkü.opuyorumnanaktan