sağ göğüs altımda kaburgada batma çok kötüyüm

Arkadaşlar benim bu şekilde bahsettiğiniz ağrı hamileliğimin 2. ayından beri var.Hattta o sıralarda daha can yakıcıydı şu sıralar sanki biraz daha azaldı .Bu arada 21 haftalık hamileyim şu anda.çok canım yanıyordu halsizleşiyordum kaburgam sürekli batıyordu sanki içinde darbe yemişim de çürük acısı gibi böyle.Oturur durumda ağrı daha da artıyor.İnternetten araştırmıştım safra kesesi mi acaba diye çok korkmuştum hatta ama üst batın ultrasonum Allah'a şükür temiz çıktı.Yani demekki hamilelikten kaynaklı bir durum diyerek dayanıyorum şu an .zaten biraz da olsa hafifledi şu sıralar.

benimde üst batın ultrasonum temiz çıktı bnde böbrek taşıda var korkmuştum oda temiz çıktı şükür.3 haftadır mahvetti sorduğum herkes bebekten dolayı diyolar büyüdkçe batar 6.ayda çıktı ve karnım çok büyük 8-9 aylık gb anlamadığım senn nasıl 2.ayda çıktı baskı yapma olasılığı çok az benim karnım bayağı büyüdükten sonra çıktı ağrım yadım etsin rabbim çok kötü kimsenin başına gelmesin

benimde üst batın ultrasonum temiz çıktı bnde böbrek taşıda var korkmuştum oda temiz çıktı şükür.3 haftadır mahvetti sorduğum herkes bebekten dolayı diyolar büyüdkçe batar 6.ayda çıktı ve karnım çok büyük 8-9 aylık gb anlamadığım senn nasıl 2.ayda çıktı baskı yapma olasılığı çok az benim karnım bayağı büyüdükten sonra çıktı ağrım yadım etsin rabbim çok kötü kimsenin başına gelmesin

Evet gebeliğin ilerleyen zamanlarında böyle bir problemin olması normal .benim de aklıma takılan şey buydu neden çok erken böyle bir şey yaşıyorum diyerek emin olmak için ultrasona girdim ancak herhangi bir sorun çıkmadı sadece karaciğerde zararsız bir oluşum görüldü onun da zaten böyle bir etkisi yok.Başka ne sebebi olabilir diye araştırmadım açıkçası şu an için bebeğime zararı olacak bir şey olmasın da tek isteğim bu.Umarım hepimiz sağ sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımızı kucaklayabiliriz.:nazar:

inşallah daha olmaz diye dua ediyorum hepimiz için şuan bile nasıl batıyor bizim bebişler çok yaramaz oraya gidip gelip dayanıyor herhal .

geçmiş olsun canım bende 36. haftamın içindeyim 3 haftadır falan bende de var.gündüz pek bişi yok gece oldumu yanmasından acısından duramıyorum. sızlıyo resmen kaburgamda bi bölge :S az kaldı sabredicem başka çaresi yok... doktorum batmaması için geriye doğru yaslanarak oturun dedi, dik diil yani.sende dene biraz hafifliyo o zaman.
mrhb filiz sanırım aynı günlerde douğum yapıcağız.bende 36 girdim benimde kaburgamda bir batma oluyor.nefes alamıyorum o kadar kötü yani,filizcim arada yazışalım doğumlar yakın birbirimize tafsiyelerimiz olabilir.:teselli:

Ben de 19-20 haftalık hamileyim benimde sağ taraf ağırlıklı göğsümde ve bazen de sırtımda batma ve sancılar oluyor.sırtıma yastık koyup geri doğru oturarak yada yatarak geçiriyorum.Daha çok erken ilerleyen zamanlarda nasıl olur düşünemiyorum.:1no2:Daha bebeğim minicik çünkü.opuyorumnanaktan

Ben de 19-20 haftalık hamileyim benimde sağ taraf ağırlıklı göğsümde ve bazen de sırtımda batma ve sancılar oluyor.sırtıma yastık koyup geri doğru oturarak yada yatarak geçiriyorum.Daha çok erken ilerleyen zamanlarda nasıl olur düşünemiyorum.:1no2:Daha bebeğim minicik çünkü.opuyorumnanaktan

toramini daha sonra gitgite yürümen bile değişiyor ben çok kötüyüm 3 haftadır karnımda çok büyüdü ne yapcağımı bilmyorum batma hissi delirticek beni.inşallah daha kötü olmaz

canım bendede aynısı oluyor 33üncü haftamdayım. hele iş yapınca inanılmaz bir ağrı ve batma oluyor bence çok normal korkma hiç. Ağrı fazla olunca sırtüstü yat dinlen bol bol...

artık ne yatmak istiyorum nede oturmak çok ağrım oluyo kaburgam yanıyo acıyo batıyo:(4 haftam kaldı dayanmak için dualar ediyorum.ayaktayken hiçbişey yok yattığım anda acıdan ağlıyorum artık..

benim ara ara oluyor kramp sancı gibi girio. kardeşim doktor. ona sordum. sen şimdi hamilesin karın içi basınç yüksek. baskı oluyodur dedi. hamilelikten işte dont panic :) hayırlısıyla doğursak da sağlıkla elimize alsak. ben daha son aylara girmedim şimdiden çok sıkışıyorum. allah sonumu hayretsin valla.

En başından beri bana da oluyor bu.
Son 3 aya girdim, daha da kötüleşirse ne yaparım bilmiyorum.
İş yerinde oturarak çalışıyorum. Arada ne kadar kalkıp gezsem de fayda etmiyor ..

Back
X