- 25 Şubat 2015
- 342
- 123
- 32
- Konu Sahibi gell bebegim
Kasigim agriyo dun ve bugun bugun daha belirgim bi ağrı. Adetim biteli 9 gun oldu sizce olabilirmi yerlesiyo olabilirmi ne yapsam fikriniz varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oncelikle cok tesekkurederim ilginiz icin.ben 6aydir bebek bekliyorum.yumurta catlatma ignesi yaptirdim 2 kere ama olmadi bu ay ilac kullanamadim cunku kist olusmustu.Slmm öncelikle çok geçmiş olsun agrinizdan dolayı...eğer korunmuyorsan belki yumurtlama agrisi olabilir. Daha sonrasinda da agrinizin durumuna gore netten bi arastirin bakalim belki apantist agrisida olabilir eğer oysa hemen vakit geçirmeden dokrtara gitmelisiniz patlayabilir. Hele mide bulantiniz varsa hic durmayin bi an once gidin doktora.,
Hos geldin canım :)merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bi konuda yardım almak istiyorum.
en son şubat11 de adet oldum. adet günümden iki gun sonra açık pembe renkli bi kanama oldu ve daha bişey gelmedi .beş gun geçince doktora gittim kan testinde negatif çıktı doktor tarlusal verdi şu anda açık kahverengi akıntı şeklınde lekelenmelerim var adetmiyim hamilemiyim kafam çok karışık bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun allahım herkeze hayırlı evlat nasıp etsin
teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah herkez hamile olur :) adetim geçtikten beş gün sonra test yaptırdım negatif çıktı sag kasığım çok ağrıyo verdiği ilaç adet söktürücü ama ben normal adet kanaması gibi adet degilim akıntı şeklınde kahve lekeler var şu an adetim geçeli 11 gün oldu bende hala normal kanama yokHos geldin canım :)
Yani testi ne zaman yaptin Bu onemli ilacin ne oldugunu bilmiyorum adet sokturucu olabilirmi acaba. Oysa adet olmussundur ve hamile deilsindir ki insallah yaniliyodurum ve hamilesindir.
Amin diyorum insallah rabbim herkeze hayirli evlat nasip eder.
N zmn yaptirdin testi
Rica ederim suan sende benim gibi guzel seyler duymak istiyosun degilmi :)teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah herkez hamile olur :) adetim geçtikten beş gün sonra test yaptırdım negatif çıktı sag kasığım çok ağrıyo verdiği ilaç adet söktürücü ama ben normal adet kanaması gibi adet degilim akıntı şeklınde kahve lekeler var şu an adetim geçeli 11 gün oldu bende hala normal kanama yok
evet insan teselli arıyo valla ne yalan söyliyim. adetim geçtikten beş gün sora yaptım negatif çıktı şu an adetim geçeli 11 gun oldu ama hala adet olamadımRica ederim suan sende benim gibi guzel seyler duymak istiyosun degilmi :)
Hamile olmakmi istiyosun. Tekrar bir test yap.sunu anladim sen testi 6 gun once yaptin deilmi.eger oyleyse hamile deilsindir
Ne kadarlik evlisin.adet duzenin bozulmasida normal benimki mesela gecikir erke olur adetim 9 gun surer 5 gun surer subat 11de bende adet oldum adet tarihimiz aybi 13 unde bitti 3 gun 11 sabah basladi 13 unde gece bitti.bazen az bazen daha az bazen yogun oluyo.normal negatif çıkmış ve 6 gunde belli olmaz bebeğim. Üzülme ama seninki sadece adet duzensizligidir kanaman var nede olsa azicikta olsa adet kanamasi o.evet insan teselli arıyo valla ne yalan söyliyim. adetim geçtikten beş gün sora yaptım negatif çıktı şu an adetim geçeli 11 gun oldu ama hala adet olamadım
Oncelikle cok tesekkurederim ilginiz icin.ben 6aydir bebek bekliyorum.yumurta catlatma ignesi yaptirdim 2 kere ama olmadi bu ay ilac kullanamadim cunku kist olusmustu.
Apandisit ten ameliyat olmuatum 1 sene once o deildir.korunmuyoruz cocuk istedigimiz icin yumurtlama belirtisi olabilir dediginiz gibi.
Sorum su 9 gundurki adetim bitti hamile olmus olamammi bunkasik agrisi onu belirtiyo olamazmi acaba
Bi test almadim ya off ovilasyon testi yap diyosun demi.bugun pazar eczanemde kapalidir ahh ahh onsallah yumurtadir ama idrar yollarimi usutmusum yanma oluyo.o kasiga vuruyo olabilirmi acabaCanim o zaman yumurtlama Ağrısıdir hadi hayırlısı bi test yap bari
canım hamile kaldıysan bile şuana belli olmaz çünkü daha yumurtlamadın büyük ihtimal ki şu zamanlar yumurtlama dönemlerinin başlangıcı bence bu ağrı o yüzden yada üşütmüş olabilirsin kasık ağrının başka açıklaması yok bence ama inşlh hamilesindirKasigim agriyo dun ve bugun bugun daha belirgim bi ağrı. Adetim biteli 9 gun oldu sizce olabilirmi yerlesiyo olabilirmi ne yapsam fikriniz varmi
Ay insallah hamileyimdir ama dedigim gibi cok erken belirti için ahh ahhhcanım hamile kaldıysan bile şuana belli olmaz çünkü daha yumurtlamadın büyük ihtimal ki şu zamanlar yumurtlama dönemlerinin başlangıcı bence bu ağrı o yüzden yada üşütmüş olabilirsin kasık ağrının başka açıklaması yok bence ama inşlh hamilesindir
canım evet daha çok erken hamilelik için bence yumurtlama yada üşütme sancısı n11den sipariş vermiştim ben ovulasyon testi eczaneye gerek yok 2 günde geliyor istersen ver sendeAy insallah hamileyimdir ama dedigim gibi cok erken belirti için ahh ahhh