Sağ kasık ağrısı hamilelik

İnan hiç birşsey hissetmiyorsun
Öyle mi ya gözümde o kadar büyüyor ki o ultrason şekli eğer korkmayıp gitsem mesela hemen rahatlıcam ama szinle konuşmak gerçekten iyi geldi ve cesaret verdi çok teşekkür ediyorum 🙏❤️

Öyle mi ya gözümde o kadar büyüyor ki o ultrason şekli eğer korkmayıp gitsem mesela hemen rahatlıcam ama szinle konuşmak gerçekten iyi geldi ve cesaret verdi çok teşekkür ediyorum 🙏❤️
Yaa canım benim en ufak birlere takılırsan yazabilirsin buralarda bazen giriyorum girdikçe sana cevap veririm hiçbir şüpheye düşme lütfen kötüde düşünme bende senin gibi hep stres yaptım ❤️

Yaa canım benim en ufak birlere takılırsan yazabilirsin buralarda bazen giriyorum girdikçe sana cevap veririm hiçbir şüpheye düşme lütfen kötüde düşünme bende senin gibi hep stres yaptım ❤️
İnşallah iyi şeyler olur 🙏🌸 birde alttan ultrasonu halletmem lazım bu kadar korktugum bişi olmadı 😂😂tuhaf yani

İnşallah iyi şeyler olur 🙏🌸 birde alttan ultrasonu halletmem lazım bu kadar korktugum bişi olmadı 😂😂tuhaf yani
Yok be korkma inan bende korkuyordum o kadar korkulacak birşey değil benim adetim 3 gün geçti bu şekilde gözüküyordu seninkinde bu şekildemş

Eklentiler

• IMG_3801.webp
    IMG_3801.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 87
Yok be korkma inan bende korkuyordum o kadar korkulacak birşey değil benim adetim 3 gün geçti bu şekilde gözüküyordu seninkinde bu şekildemş
Bu kadar net değil çünkü ben en son 4 gün kala yapmıştım bir daha yapmadım silik çizgi hani açınca falan netleşiyordu

Merhaba arkadaşlar erken gebelik testi yaptım pozitif gibi çıktı belirtilerim de var ama benim sağ kasığım geriliyor ağrıyor kahverengi akıntı da geliyo ama daha çok korktuğum sağ kasık anormal geliyor hani hamileliği hissetmeyenler var dış gebelik mi normal mi bu sağ kasık ağrısı sizce çok moralim bozuk doktora da gidemiyorum daha Erken diye
Benim ilk gebelik sağ kasıkta ağrı olmuştu keskin bir ağrı. Şimdi keseyi gördük sağ kasığımda batma var bunu anlamanın tek yolu beta vermek ve enfeksiyon varsa bile sağ kasıkta ağrı ve batma oluyor yani anlaşılması çok zor benim 1 hafta psikolojim bozuldu keseyi görene kadar

Gebe kalmamak benimde reglime 2 gün var ve korkuyorum hamileyiö diye
3aylık iğne kullanmayabaşladım bu ay fakat iğneden 10 gün sonra korunmasız ilişki oldu be o günde yumurtlama günümdü bazıları hemen korumaya başlıyor korkma diyor ama ben korkuyorum yinede

Benim ilk gebelik sağ kasıkta ağrı olmuştu keskin bir ağrı. Şimdi keseyi gördük sağ kasığımda batma var bunu anlamanın tek yolu beta vermek ve enfeksiyon varsa bile sağ kasıkta ağrı ve batma oluyor yani anlaşılması çok zor benim 1 hafta psikolojim bozuldu keseyi görene kadar
Merhaba 3 aylık iğne hakkında bilginiz varmı

Aynı durumdayım aşırı gerginim aşırı enfeksiyonu nasıl anladılar ve kaçıncı hafta gittiniz

Yaa çok üzüldüm gerçekten rabbim tekrar nasip etsin inşallah 🙏 o zaman adet olmazsam daha normal diyebiliriz
Amin Allah razı olsun evet adet olmazsanız normal kanama tarzı şeyler gebelikte çok istenilmeyen bi durum hele ki ağrı ile birlikte o yüzden Rabbim sağlıkla nasip etsin size de bir şey olmaz inşallah içinizi rahat tutun 😊

Merhabalar 8 aylık hamileyim ve bu zamana kadar hep geri çekilme yöntemi ile korunduk, normalde adetim hep 2-3 gün daha erken olur, şu an tam olma zamanım ama olmadım ve aşırı kasık ve bel ağrım var. İhtimal çok vermiyorum hatta neredeyse hiç ama işte.. normalde regl öncesi deli gibi tatlı çeker ama tuzlu şeyler istiyorum.. birde dün canım birden salatalık turşusu çekti böyle kart kurt yemek istedim garipti hadi hamile bile olsam canımın bir şeyler çekmesi imkansız ilk haftadalarda.. bir de 2 hafta önce birliktelik sonrası akıntılı kan gelmişti bi hastane sayfası da erken gebelik belirtisi olabilir yazmış o zaman yapmıştım test negatifti.. dünden beri buraları okuyorum bilmiyorum artık

Merhabalar 8 aylık hamileyim ve bu zamana kadar hep geri çekilme yöntemi ile korunduk, normalde adetim hep 2-3 gün daha erken olur, şu an tam olma zamanım ama olmadım ve aşırı kasık ve bel ağrım var. İhtimal çok vermiyorum hatta neredeyse hiç ama işte.. normalde regl öncesi deli gibi tatlı çeker ama tuzlu şeyler istiyorum.. birde dün canım birden salatalık turşusu çekti böyle kart kurt yemek istedim garipti hadi hamile bile olsam canımın bir şeyler çekmesi imkansız ilk haftadalarda.. bir de 2 hafta önce birliktelik sonrası akıntılı kan gelmişti bi hastane sayfası da erken gebelik belirtisi olabilir yazmış o zaman yapmıştım test negatifti.. dünden beri buraları okuyorum bilmiyorum artık
Hamileyim değil evliyim olcaktı iyice psikolojim bozuldu 🫣

Her şey vaktini bekler merak etme varsa bile tıp ileride biliyorsun içini rahat tut
Canım naptın kan falan verdin mi benimde adetime 8 gün var sağ kasığımda sabahtan beri ağrı var girip bakınca senin konuyu gördüm inşallah hamilesindir 🙏🏻

Back
X