Sağ kasık ağrısı ve beyaz akıntı

eliffyaren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2023
37
6
1
21
Merhabalar kızlar ben 15 gün önce bir ilişki yaşadım yumurtlama günümle eşimle devamlı ilişkite girdik 1 hafta şuan sağ kaşığımda bi ağrı var bide beyaz akıntı daha test yapmadım adetime 2 gün var sabahları mide bulantılarım var biraz bide Gaz ve şiikinlik hissediyorum olarada sizce gebemiyim ne zaman test yapayım ?

Testin varsa hemen yapsana ☺️ benim regle 8 gün var kendimi tutamayıp daha şimdiden yapmaya başladım senin 2 gün varsa çıkar belkide 😊

Testin varsa hemen yapsana ☺️ benim regle 8 gün var kendimi tutamayıp daha şimdiden yapmaya başladım senin 2 gün varsa çıkar belkide 😊
Adet geçince yapın deniliyor hep emin olamadım sizce ne yapayım şuan sağ kasığım ağrıyo ve bacağıma vuruyo

Adet geçince yapın deniliyor hep emin olamadım sizce ne yapayım şuan sağ kasığım ağrıyo ve bacağıma vuruyo şuan bide aşırı midem bulanıyor

Bilmiyorum ki canım olabilir bahsettiklerin bendede var bende bu ay bekliyorum. Kasık ağrısı bel ağrısı gibi. Göğüslerde hassasiyet şişkinlik sanki gaz problemi gibi. İştahım açık falan filan
Bende adet gibi kaşık ağrısı işte ondan olabilirim diye korkuyorum gebe de kalmak istiyorum ama diyorlar adet döneminde adet ölçülmüş gibi kaşık ağrısı olabiliyor

Bende adet gibi kaşık ağrısı işte ondan olabilirim diye korkuyorum gebe de kalmak istiyorum ama diyorlar adet döneminde adet ölçülmüş gibi kaşık ağrısı olabiliyor
Ya adette olabilir ama şöyle düşünüyorum ben benim adete daha 12 23 gün varken kasık ağrım başladı adet belirtisi olması için çok erken değil mi normalde olacağım hafta olurdu belirtilerim. Regl sancısı gibi bunarada bahsettiğim ağrılar aynı zamanda

Merhabalar kızlar ben 15 gün önce bir ilişki yaşadım yumurtlama günümle eşimle devamlı ilişkite girdik 1 hafta şuan sağ kaşığımda bi ağrı var bide beyaz akıntı daha test yapmadım adetime 2 gün var sabahları mide bulantılarım var biraz bide Gaz ve şiikinlik hissediyorum olarada sizce gebemiyim ne zaman test yapayım ?

Asla seni üzmek istemem ama bu söylediklerin bende her adet öncesi var. Ama İnşallah seninki pozitiftir.

Başka ne gibi belirtilerin var benimde adete 2 gün var göğüslerimde hassaslaşma yok saçma bi şekilde
Mide bulantım ve halsizlik var adetime 2 gün var sağ kaşık ağrıyo ama gebe olmak çok istiyorum birçok şey araştırdım adet dönemine yakın adet olmakmış gibi ağrı olurmuş bilemedimb

Mide bulantım ve halsizlik var adetime 2 gün var sağ kaşık ağrıyo ama gebe olmak çok istiyorum birçok şey araştırdım adet dönemine yakın adet olmakmış gibi ağrı olurmuş bilemedimb
Canım valla yorma bi şeyleri belirtiye kendimden biliyorum insan üzülüyor sonra bak mesela ben bu sabah test yaptım negatif olsa çıkardı herhalde adete 2 gün kala

Canım valla yorma bi şeyleri belirtiye kendimden biliyorum insan üzülüyor sonra bak mesela ben bu sabah test yaptım negatif olsa çıkardı herhalde adete 2 gün kala
Nasip abla inşallah bizde oluruz çok istiyorum adet günümü beklicem şuan iştahım yok bide sağ kaşık ağrım bar bu kadar

Back
X