- 7 Ağustos 2023
- 37
- 6
- 1
- 21
- Konu Sahibi eliffyaren
-
Adet geçince yapın deniliyor hep emin olamadım sizce ne yapayım şuan sağ kasığım ağrıyo ve bacağıma vuruyoTestin varsa hemen yapsanabenim regle 8 gün var kendimi tutamayıp daha şimdiden yapmaya başladım senin 2 gün varsa çıkar belkide
Adet geçince yapın deniliyor hep emin olamadım sizce ne yapayım şuan sağ kasığım ağrıyo ve bacağıma vuruyo şuan bide aşırı midem bulanıyorTestin varsa hemen yapsanabenim regle 8 gün var kendimi tutamayıp daha şimdiden yapmaya başladım senin 2 gün varsa çıkar belkide
Sizce gebelik varmıdırTestin varsa hemen yapsanabenim regle 8 gün var kendimi tutamayıp daha şimdiden yapmaya başladım senin 2 gün varsa çıkar belkide
Bilmiyorum ki canım olabilir bahsettiklerin bendede var bende bu ay bekliyorum. Kasık ağrısı bel ağrısı gibi. Göğüslerde hassasiyet şişkinlik sanki gaz problemi gibi. İştahım açık falan filanSizce gebelik varmıdır
Bende adet gibi kaşık ağrısı işte ondan olabilirim diye korkuyorum gebe de kalmak istiyorum ama diyorlar adet döneminde adet ölçülmüş gibi kaşık ağrısı olabiliyorBilmiyorum ki canım olabilir bahsettiklerin bendede var bende bu ay bekliyorum. Kasık ağrısı bel ağrısı gibi. Göğüslerde hassasiyet şişkinlik sanki gaz problemi gibi. İştahım açık falan filan
Ya adette olabilir ama şöyle düşünüyorum ben benim adete daha 12 23 gün varken kasık ağrım başladı adet belirtisi olması için çok erken değil mi normalde olacağım hafta olurdu belirtilerim. Regl sancısı gibi bunarada bahsettiğim ağrılar aynı zamandaBende adet gibi kaşık ağrısı işte ondan olabilirim diye korkuyorum gebe de kalmak istiyorum ama diyorlar adet döneminde adet ölçülmüş gibi kaşık ağrısı olabiliyor
Merhabalar kızlar ben 15 gün önce bir ilişki yaşadım yumurtlama günümle eşimle devamlı ilişkite girdik 1 hafta şuan sağ kaşığımda bi ağrı var bide beyaz akıntı daha test yapmadım adetime 2 gün var sabahları mide bulantılarım var biraz bide Gaz ve şiikinlik hissediyorum olarada sizce gebemiyim ne zaman test yapayım ?
Şöyle diyim bende gün içerisinde 1 haftadır istiğfar edemiyorum ama her an etcekmiş gibi hissediyordumAsla seni üzmek istemem ama bu söylediklerin bende her adet öncesi var. Ama İnşallah seninki pozitiftir.
Ama çok istiyorum çocuk sahibi olmak inşallah adet olmamAsla seni üzmek istemem ama bu söylediklerin bende her adet öncesi var. Ama İnşallah seninki pozitiftir.
Başka ne gibi belirtilerin var benimde adete 2 gün var göğüslerimde hassaslaşma yok saçma bi şekildeAma çok istiyorum çocuk sahibi olmak inşallah adet olmam
Mide bulantım ve halsizlik var adetime 2 gün var sağ kaşık ağrıyo ama gebe olmak çok istiyorum birçok şey araştırdım adet dönemine yakın adet olmakmış gibi ağrı olurmuş bilemedimbBaşka ne gibi belirtilerin var benimde adete 2 gün var göğüslerimde hassaslaşma yok saçma bi şekilde
Canım valla yorma bi şeyleri belirtiye kendimden biliyorum insan üzülüyor sonra bak mesela ben bu sabah test yaptım negatif olsa çıkardı herhalde adete 2 gün kalaMide bulantım ve halsizlik var adetime 2 gün var sağ kaşık ağrıyo ama gebe olmak çok istiyorum birçok şey araştırdım adet dönemine yakın adet olmakmış gibi ağrı olurmuş bilemedimb
Nasip abla inşallah bizde oluruz çok istiyorum adet günümü beklicem şuan iştahım yok bide sağ kaşık ağrım bar bu kadarCanım valla yorma bi şeyleri belirtiye kendimden biliyorum insan üzülüyor sonra bak mesela ben bu sabah test yaptım negatif olsa çıkardı herhalde adete 2 gün kala
Hadi bakalım bekle sen hiç test yaptın mı pekiNasip abla inşallah bizde oluruz çok istiyorum adet günümü beklicem şuan iştahım yok bide sağ kaşık ağrım bar bu kadar
Hayır yapmadımHadi bakalım bekle sen hiç test yaptın mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?