5 gün var bata. Bakalım nasıl geçecek bu günler. Sen hamile misin?Olabilir bende de olmuştu böyle bir anda koltuktan kalktım bıçak saplanır gibi olmuştu ve devam etti ara ara 11.gün diyorsun 14-15 gün olunca çıkar varsa eğer
Geçiyor :) ben bat a 2 gün kala yaptım çıktı kan verdim orada da netleşti. Yok şuan değilim ilk hamileliğimi örnek verdim5 gün var bata. Bakalım nasıl geçecek bu günler. Sen hamile misin?
Allah bağışlasınGeçiyor :) ben bat a 2 gün kala yaptım çıktı kan verdim orada da netleşti. Yok şuan değilim ilk hamileliğimi örnek verdim
MerhabalarAllah bağışlasınben de çok istiyorum ve aylardır olmuyor. Sanki zonkluyor gibi vuruyor ve hep aynı noktada. Dış gebelik falan diyenler gördüm okuduğum yazılarda. Çok korktum
Allah korusun dış gebelik falan onları düşünmeyinAllah bağışlasınben de çok istiyorum ve aylardır olmuyor. Sanki zonkluyor gibi vuruyor ve hep aynı noktada. Dış gebelik falan diyenler gördüm okuduğum yazılarda. Çok korktum
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahAllah bağışlasınben de çok istiyorum ve aylardır olmuyor. Sanki zonkluyor gibi vuruyor ve hep aynı noktada. Dış gebelik falan diyenler gördüm okuduğum yazılarda. Çok korktum
Çok teşekkürler ilginiz için 4 gün sonra adet olmam lazım. Mutlaka sizs de haber vericemMerhabalarinşallah yavrunuz sizinledir bende de sağdan sola dönerken uyurken bile olsa ağrım olmuştu kasıkta, gögüslerim ağrımıştı, ama kasık ağrısı saniyelik batmalar çok sık yaşamıştım adet gününüze kadar dikkatli beslenin adet günü de test yapın erken test yapıp kendinizi strese sokmayın beni de haberdar edin inşallah olmuştur
Benim de öyle batmalarım oldu tüm gün ve bir ara şimşek gibi aşağıya vurdu çok canım acıdı. Misafirim vardı bide hiç oturamadım. Çok kötüydü. Sanırım bugün sürekli dinlenmem lazım. Kendimi çok yordum dünBen adetime 5 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim.. erken gebelik testi ile.. söylediğiniz gibi batmalar oldu kasık tarafında mi rahme doğru değişik bir duyguydu o hiç öyle olmamıştım rahmim bile sizliyordu. Sonraki günlerde hep kaset testler pozitif olmaya başladı ama erken verdim kanı kimyasalmis..
Dinlen tabiki inşallah gebelik vardır Allah'ın izniyleBenim de öyle batmalarım oldu tüm gün ve bir ara şimşek gibi aşağıya vurdu çok canım acıdı. Misafirim vardı bide hiç oturamadım. Çok kötüydü. Sanırım bugün sürekli dinlenmem lazım. Kendimi çok yordum dün
Dinlen tabiki inşallah gebelik vardır
Senin bebeğin doğdu mu ?Dinlen tabiki inşallah gebelik vardır Allah'ın izniyle
Çok çok geçmiş olsunSöyledim ya benimki Kimyasala döndü.. kimyasal gebelik
Teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?