sağ kasıkta ağrı değil acı

defne75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
13
0
36
İstanbul
arkadaşlar 6. hafta içindeyim son 2 gündür sağ kasığımda acı hissediyorum gece boyunca acıdı. sağa sola dönerken yürürken resmen ızdırap veriyor. sanki bir nokta var orada sürekli acı hissi. daha önce düşük yaptığım için endişelendim. benzer durum yaşayanınız var mı?

o haftalarda aci agri normal diye biliyorum ama önceden düsük yasadiysan doktiruan bi görün istersen progestron fln yazdi mi sana. düsük yasayanlara veriyolar genelde.

canım endişelenmene gerek yok ben de evhamlanırım bu durumlarda. Ağrı, sancı olduğu zaman doktor rahim büyüdüğü için demişti, normalmiş yani

cnm benimde aynı tarif ettiğin ağrı sol kasığımda oluyordu tek bir noktada acı şeklindeydi bu hamileliğimin başından beri,şuan 4,5 aylık hamileyim ve o acı için doktora gittiğimde sol kasığımda fıtık olduğunu söyledi hiç inanmamıştım hep varmış ama hamilelikte çıkmış ortaya çünkü rahim baskı yapınca.aklında olsun şuan yapılacak bişey yok doğuma kadar çekicem bunu

fıtık olsun ben acıya razıyım bebeğe bişey olur diye stresten gün geçmiyor çok sevindim umarım benimkide böyle bişeydir yarın doktora gidiyorum zaten

gebelikte kasık fıtığına baktım internetten tehlikeli diye yazıyor doktor sana bir tehlikesi olduğunu söyledimi

arkadaşlar 6. Hafta içindeyim son 2 gündür sağ kasığımda acı hissediyorum gece boyunca acıdı. Sağa sola dönerken yürürken resmen ızdırap veriyor. Sanki bir nokta var orada sürekli acı hissi. Daha önce düşük yaptığım için endişelendim. Benzer durum yaşayanınız var mı?

aynıyız cnm senle ama benım ıdrarımda bakterı varmıs ondanmıne kı pazartesı belı olcak

Benim 7. haftamda oldu anlattığın şekilde
Sağ kasığımda acı...(meğer bebeğim sağımda gelişiyormuş)
pıt pıt şeklinde ağrı..(Yol boyunca sancılanmıştım...Uykusuz halsizdim )
ertesi günde az bi kanama

Yerleşme kanaması diyorlar...Önemli bişi değil

Birazdan 37 olucaz oğluşumla Darısı sana...ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlısıyla

Merhaba arkadaslar benim 7 aylik bebegim var onunla oynarken bazen onu karin veya kasık bölgesine oturtdugum zaman kasıklarimda acı oluyor bunun sebebi ne olabilir yardimci olun normal dururken aci hissetmiyorumsadece agır bosey üstünde durduqu zaman acıyor

Back
X