Sag kasikta igne batmasi gibi agri

nur-sel123

Sen benim mucizemsin
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
39
48
3
40
7+6 haftalik hamileyim sag kasigimda ignr batar gibi agri oluyor. Acaba normalmi bu haftalarda böyle agrilar

Benimde iki kasigimin tam ortasi assgi dogru agriyor adetime 9 gun kaldi. Regl mi geliyor yine ya :( sizin agriniz ise normal surekli olan ve giderek siddetlenmeyen bir agri degilse korkmayin

benimde olmuştu o haftalarda. doktora sorduğumda olabilir korkma dedi. seni tek korkutacak şey kanamadır demişti
:KK66:

nur-sel123 nur-sel123 ben daha 6. Haftadayım ama dün doktora sordum çok normal dedi kanama koku idrarda yanma olmadıkça korkacak hiç bisey yok büyüme durumları bunlar dedi ;)

Ben 8+6yım.
Perşembe günü doktordayım.
Sordum bunu. Çok normal dedi.
Orası büyüdüğü için bağlar genişlediği için oluyormuş.
Bide adet dönemlerinde olabiliyormuş.
Ama gayet normal birşey canını sıkma.

Benimde iki kasigimin tam ortasi assgi dogru agriyor adetime 9 gun kaldi. Regl mi geliyor yine ya :KK43: sizin agriniz ise normal surekli olan ve giderek siddetlenmeyen bir agri degilse korkmayin
Hiç belli olmaz
Ben deli gibi sancı çektim. Adet olacağım dedim.
Kıvrandım durdum. Ağladım bile ağrıdan. Ama hamileymişim♥️

Evet yatakta iki büklüm kalmıştım.
Ara ara oluyor ama ilk dönemlerimdeki gibi değill
3 ayı fln atlatınca kalmıyor o ağrı. Sonrasında başka ağrılar oluyor sırt, bel, çatı gibi. Hamileliğin her aşaması zor ama ayrı güzel. Sadece sakince stres yapmadan yaşamak lazım :)

Benimde iki kasigimin tam ortasi assgi dogru agriyor adetime 9 gun kaldi. Regl mi geliyor yine ya :KK43: sizin agriniz ise normal surekli olan ve giderek siddetlenmeyen bir agri degilse korkmayin
Benimde aynı ağrım var bir haftadır , adetim ise yarın . Bakalım bekliyoruz :eğlence:

:halay:
3 ayı fln atlatınca kalmıyor o ağrı. Sonrasında başka ağrılar oluyor sırt, bel, çatı gibi. Hamileliğin her aşaması zor ama ayrı güzel. Sadece sakince stres yapmadan yaşamak lazım :)
Bi atlatsaydım hayırlısıyla.
Siz doğum yaptınız mı

Adet olucam hissi ile gebelik belirtileride benziyor mu acaba. Birde vajina agzinda zonklama peydah oldu ama ara ara. Akintimda koyu sari ve sulu .

Benimde bugun kasiklarm cok agriyor. Regle 6 gun var. Ama kahve akintida basliyor sanirim kirmizilar geliyor

Back
X