- 17 Kasım 2022
- 94
- 21
- 8
- 27
- Konu Sahibi Sultan2805
Bana yard8m edecek varmı 23+1 hamileyim dün detaylı ultrasona girdim ve doktor sağ uteruste çeltik var dedi sizce bebeğime bişey olurmu bebeğin gelisimnde bir skntim yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatı bir tehlikesi olmaz ama demi bebeklerimize bişey olmaz demiDetaylı ultrasonda uterin arterde çentik bende de çıktı maalesef. 23+2 günlük hamileyim en son iki hafta önce detaylı ultrason sonucunu göstermek için gittiğimde haftasıyla uyumlu çıktı. Doktorum eve tansiyon aleti almamı ve sabah akşam tansiyon ölçmemi söyledi, coraspin kullanıyorum bir de. Daha minyon ve zayıf bebeklerimiz olabilir.
Bugün perinatolji randevum bakalımAynı korku, endişe bende de var ama doktorum hayati bir tehlikeden bahsetmedi gelişim geriliği olabilir kilo anlamında dedi. Tansiyon takibi yap sen de canım perinatolog da kan sulandırıcı başlamak gerek demişti bana doktorum da verdi kullanmıyorsan onu sorabilirsin.
Aynen bende sana yazarim bugün sen Şuan kaç hafta kaç günBenim de pazartesi doktor randevum var iletişimde kalalım bir şey öğrenirsem, gelişme olursa muhakkak yazarım
Buna da şükür başka bir sıkıntınız yok inşallahb
Dediğin gibi ilaç verdi tansiyon kontrolü yap dedi kalpde hafif parlaklık gördü o kayboluyomus doğduktan sonra 1 hafta geri amaBuna da şükür başka bir sıkıntınız yok inşallah?
Senin bebekte varmı hiç gerilimBilmiyorum valla
Haftasıyla aynimiSenin bebekte varmı hiç gerilim
Aynen öyle benim kendi doktoruma sonuclari gosterdim 3 haftaya kadar normal dediYani işte en son 2 hafta önce gittim yoktu doktor zaman ilerledikçe gelişim geriliği görülür demişti ama bugün olmasa da yarın haftasına göre daha zayıf bebekler olacaklar ☹ neyse sağlıklı olsunlar da doğunca zaten aylarını yakalıyorlarmış
Pazartesi gidince bakacağım ben de şeker yüklemesi yapıldı mıHaftasıyla aynimi
Aynen öyle benim kendi doktoruma sonuclari gosterdim 3 haftaya kadar normal dedi
Şuan iyi bebek dediHaftasıyla aynimi
Aynen öyle benim kendi doktoruma sonuclari gosterdim 3 haftaya kadar normal dedi
Ben yaptırmayı düsnmuyorum suanlik bakalimPazartesi gidince bakacağım ben de şeker yüklemesi yapıldı mı