Sağ ve sol kasıklarda batma

Karikono

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
18
8
1
28
Merhaba arkadaşlar adetime 7 gün var.Sağ ve sol kasıklarda batma var ve seni hareket yapınca ağrım oluyor.Ve beyaz şeffaf akıntım var.Bu ay yumurtlama gününü değerlendirdik.Gebelik belirtisi olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar adetime 7 gün var.Sağ ve sol kasıklarda batma var ve seni hareket yapınca ağrım oluyor.Ve beyaz şeffaf akıntım var.Bu ay yumurtlama gününü değerlendirdik.Gebelik belirtisi olabilir mi?
Vallahi sizi heveslendirmek istemem ama benim en belirgin hamilelik belirtim kasık batmasidır..Adetinizi bekleyin olmazsaniz test yaparsiniz zaten.Hayirlisi olsun inşallah

Benncede erkenden test yapmayın adet tarihinizi bekleyin ve kendinizde çok belirti aramayın tecrübelendim

Bence adet günün gelsin bekle ona göre test yap Buda benim tecrübem geçen ay evde test yaptım tek çizgi çıktı kanda pozitif çıktı dr a gittim klomen yazsın diye Aralık ayında klomen kullandım tekrar yazsın diye kanda çıktı kanamam olunca kimyasal gebelik geçirdim bu ayda 4 gün geçti bugün kan ve idrar testi verdim kanda çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…