Sag ve sol kasikta agri

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kizlar selam yine ben :)) bata 10 gun kaldi gecen ay cok siddetli sag kasigim agriyodu.. Bu ay her iki tarafta da agri oluyo hem sol kasik hem sag.. bide bu ay klomen kullandim ama usg ye falan girmedim yani ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum akintiyi takiben iliski oldu . Takvimi kullandm insallah olur :dua::KK51: dua edin lutfen:dua::KK200:

Eklentiler

• Screenshot_20170203-142556.webp
    Screenshot_20170203-142556.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 126
Sen kendi basinami kullandin canım klomen'i ?
Eğer öyle ise umarim korktuğum şey olmamistir.
Gecici kist olusturabiliyor ve o ağrı yapar.
Keske doktor ultrasonla bakip ne durumda bilgilendirseydi belki catlama iğnesi vs vurdurman gerekecekti

Sen kendi basinami kullandin canım klomen'i ?
Eğer öyle ise umarim korktuğum şey olmamistir.
Gecici kist olusturabiliyor ve o ağrı yapar.
Keske doktor ultrasonla bakip ne durumda bilgilendirseydi belki catlama iğnesi vs vurdurman gerekecekti

Kendi basima kullanmadim canim dr. Verdi 5. Gunu basla dedi zaten 5 gunluk 9. Gune kadar kullandim. Bitince gel falan demedi oyuzden gitmedim

Kizlar selam yine ben :)) bata 10 gun kaldi gecen ay cok siddetli sag kasigim agriyodu.. Bu ay her iki tarafta da agri oluyo hem sol kasik hem sag.. bide bu ay klomen kullandim ama usg ye falan girmedim yani ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum akintiyi takiben iliski oldu . Takvimi kullandm insallah olur :dua::KK51: dua edin lutfen:dua::KK200:
Aynı ağrı bendede var ama bende gebelik vs yok dusunmuyorumda ağrı var iki taraflı sag sol iki yanda sizde neden kaynaklanmış geçtimi acaba

Back
X