Sağ Yumurtalığım Yumurtlamış Hamile miyim aceba?

TubaTuba7994

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
13
5
16
31
Hayırlı geceler Kızlar...

Bugün kadın doktoruna gittim. Alt kısımdan baktı, sağ yumurtalığından yumurtlama olmuş dedi.
Ama hamile olup olmadığını söyleyemem erken dedi. Tecrübesi olan var mı? Sizce hamile miyim kızlar? 1 buçuk senelik evliyimmm... Ve aslında Pazartesi günü haftaya adet olmam gerekiyor ama dün ve bugün hafif bir mide yanması hissediyorum...

Yumurtlamanın olduğu zamanlarda ilişkilerin ne kadar oldu bunu sen bilirsin bacım
eğer düzenli olarak denediysen ihtimal var tabi
bende bekliyorum
İnşaaAllah bende hamileyimdir

sadece yumurta yetmez, yumurta çatlamaya yakın eşler arası ilişki olacak ki, yumurtacık döllensin :) ha gayret bir kaç gün yorulmanız lazım

Yumurtlamanın olduğu zamanlarda ilişkilerin ne kadar oldu bunu sen bilirsin bacım
eğer düzenli olarak denediysen ihtimal var tabi
bende bekliyorum
İnşaaAllah bende hamileyimdir

Amin inşaALLAH canım... Yani yumurtlqma günümden 2 gün önce, yumurtlama gününden 1 gün sonra beraber olduk canım... Beklemekten başka çarem yok. ALLAH hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

Amin inşaALLAH canım... Yani yumurtlqma günümden 2 gün önce, yumurtlama gününden 1 gün sonra beraber olduk canım... Beklemekten başka çarem yok. ALLAH hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

ahhh o beklemek yok mu vallahi çok yoruldum

rabbim hayırlısıyla bu ay hepimize nasip etsin inşallahhhhh

Canım doktor yumurtlamış sağ yumurtalığın dedi. Yani çatlamış olup olmadığını nasıl anlarım?

yumurtlama olduktan sonra belli ,bir boyuta geliyor 18-22 cm arası yanlış hatırlamıyorsam. o dönemlerde birlikte olmak lazım bir kaç gün sürüyor.. doktor garantiye almak için çatlatma iğnesi verebiliyor.

Yumurtanın catlayıp çatlamadıgını saglıklı olup olmadıgını ancak dr. görebilir. biz burdan ne desek boş.

Ben Alman kadın doktoruna gidiyorum hiç öyle bişey söylemedi

İnsan bi hastasını iyice bilgilendirir değil mi... Malesef bunu bilmiyordum arkadaşım iyi ki söyledin ALLAH senden razı olsun.

Hatta benim doktorum belki hamilesin şu an bişey diyemicem dedi.

Belki adam bizim bilmediğimiz birşeyi biliyordur. sonuçta doktor ama ağer tereddut varsa tek doktorda kalmamak lazım....yarın başka bir dr. amı gitsen ? yumurtam kaç cm? uygunsa çatlatma iğnesi yazarmısın desen? zaten onu oluyorsun kasıklarında hafıf kramplar baslıyor, o gece ve onsan sonrakı gece ılışkı yasıyorsun.

Bana oyle yaptırmıstı. İnsallah işe yarar.

Benim geçen ay gittiğim (afedersiniz) dangalak doktor alttan baktı ısrarla ve hiçbişey söylemedi o gün adetimin 12.günüydü yumurtlamam yakınmı değilmi görmesi gerekmezmi?
Hala sinirim geçmedi
tip adam madem konuşmayacaksın daha ne diye bakıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…