Sag yumurtalık gorunmemesi

Ceylan87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2023
559
-3
28
38
Meraba arkadaşlar cumartesi kontrolüm vardı doktor sağ yumurtaligin görünmüyor dedi baya muayene etti ama goremedi ,sebep olarak bağırsaktan ve kilodan dolayı olabilir dedi daha obce başına böyle bişey gelen var mı

Çok mu kilolusunuz. Haziran'da muayenemde benim de sol tarafı göremedi. Baya uğraştı , göremedi. Zayıfım da ..Adet olduktan sonra tekrar gideceğim bakalım görecek mi

Meraba arkadaşlar cumartesi kontrolüm vardı doktor sağ yumurtaligin görünmüyor dedi baya muayene etti ama goremedi ,sebep olarak bağırsaktan ve kilodan dolayı olabilir dedi daha obce başına böyle bişey gelen var mı
Doğuştan olmayabiliyor benim arkadaşımın da böyle oldu doktor baya baktı göremedi başka doktorlar çağırdı onlar da baktı göremedi en son röntgenle falan bakıldı doğuştan tek yumurtalığı olduğu söylendi gebelik için çatlatma iğnesi oldu gebe kalamadu sonraki bi iki ay içinde kendiliğinden hamile kaldı

Çok mu kilolusunuz. Haziran'da muayenemde benim de sol tarafı göremedi. Baya uğraştı , göremedi. Zayıfım da ..Adet olduktan sonra tekrar gideceğim bakalım görecek mi

Doğuştan olmaya bilir mi ? Var böyle durumlar farklı bir doktora da görünürseniz daha iyi sonuç alırsınız.

Kilom var biraz ,benim de aynı baya uğraştı doktorla beraber ben de bastırdım karnıma ama görünmedi ,adet zamanı mı gideceksin canım doktor mu öyle çağırdı

Önceden görüldüyse o zaman şuan ki cihaz eski olabilir veya yumurta dönmüş bağırsak hareketleri görülmesine izin vermemiş olabilir.
Doktorum da öyle dedi bağırsaklardan görünmeniz olabilir dedi ,sizin veya tanidnzin başına mi gelmisti bilgnz var mı

Back
X