Doğuma Hazırlık sağdaki bebiş erkek soldaki bebiş kız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım benim kızım olucak ama sağ yumurtalığımda dollenme oldu.bilmiyorum artık ne dğru

bende daha erken ama 2 defa ultrasona girdim,bakiyorum bebisim sagda duruyor.ve kendim de erkekmis gibi hissediyorum.

ya benim teorime göre genelde kadınlarda bir yumurtalıkta kız diğerinde erkek oluyor, yani çoğunlukla sağ erkek sol kız oluyor ama bazılarında da tam tersi oluyor. bu yüzden bunu netleştirmek için tek tüple her iki cinsiyetten cocuğu olan var mı bunu merak ediyorum şimdi.yani tek yumurtalığım var ama hem kızım var hem oğlum diyen varsa bu teori ancak böyle çürür.

Bencede .....

valla cinsiyeti anlayacağız diye sağlı sollu kafayı yiyeceğiz bu gidişlee..sositosositokaydirigubbakcemile3​

benimki sağdaydı. hatta ilk başlarda sağda diye çok oğlan diyen oldu. ama kız zemuszemus

benim teyzemin iki kizi vardi sag yumurtaligi alindi herkes oglun olmaz demisti ve inatla hamile kaldi ve simdi 3 yasinda bir oglu var yani bu tezi biz 3 sene önce cürüttük rabbim bilir hepsini geri bos ama söyle birseyde var teorik olarak kadininda önemli faktörleri var cinsiyet belirlemede bunu artik herkes cok iyi biliyor en azindan burda belirtmek istedim ben denedim tutarmi tutmazmi allah bilir kendimi kaptirmadan sadece denemis olmak icin sonradan keske dememek icin tutarsa yazarim isteyene allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaslar

Ben tüp bebekle hamile kalmıştım gerçi ama kızım sola,oğlum da sağa yerleşmişti....a.s ikizdiler..

Nihayet bu tez de çürüdü.Allahın takdiri ne sağ ne sol :)

kızım soldaydı şimdi de bebeğimi sağda hissediyorum ama cinsiyeti belli değil

Benimde hep sağ tarafımda bebeğim. 1 kızım vardı inşallah bir de oğlum olur. Hayırlısı opuyorumnanaktan

Arkadaşlar, Sadece yumurtanızın çatladığı gün ilişkiye girip, hamile kalıpta bebeği erkek olan var mı ????????????? Dikkatinizi çekiyorum 3-5 gün önce değil, yumurtanın oluşup çatladığı gün yani o 24 saat süre içinde hamile kalan varmı ? Cevaplarınızı bekliyorum. Sanırım sağ sol tartışmalarına bu cevaplarınız nokta koyacak.

canım ben yumurtamın çatladığına eminimmmmm
2 saat sonra ilişki oldu
daha bende 5 haftalığım
öğrenince muhakkak kızlara yazıcam zatennnnn

ben yum.gününde hamile kaldim...buna eminim cünkü sabah isimi ölctügümde yükselmisti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…