• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık sağdaki bebiş erkek soldaki bebiş kız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende hareketlerini hep sağda hissediyorum sanki sağ taraf biraz daha şişkin gibi oğlum olacak Allah izin verirse

annem o kadar dogum yapmış kızlarda erkekde hep sagdaymışş...bende hamileyim hep sagımda sola hiç geçmiyo ama benim cinsiyet net degil.bi kız bi erkek diyolar bakalım hayırlsı...

arkadaşlar gerçekmi bilmiyorum ama eğer ki bebeğimizi sağ tarafımızda taşıyorsak cinsiyeti erkek sol tarafımızda ise kız olurmuş.mesela sol yumurtalığını aldıran bi tanıdığa dr.kızın olmaz birdaha falan demiş çünkü sol yumurtalıkta kız bebiş döllenirmiş herkese soruyorum doğru çıkıyo sizde yorumlarınızı paylaşırmısınız siz ne tarafta taşıyonuz bebeşinizi

valla bende yumurtalarım çatlamıyordu tedavi oldum sonunda vajinal ultrasona girince hazırsın dedi sol yumurtalığın ok sağ çalışmıyor hatta soldan soldan geliyor avrupa yakasında dediği gibi saaaaaal saaaaaaaal kendini hazırsın dedi bilmiyorum şaka mıydı yoksa ciddi mi hatta ben kız istiyorum ama demişdim o zaman önümüzdeki ayı bekle dedi anlamadım bendea.s

dr kızım olacagını soyledı sol taraftan döllenmıs yumurtam
ıkızlere hamıleyım sağ tarafımdakınıde dr %90 erkek dedıı
ayın 8 inde kesınlesecek.ben bu sağ/sol olayına inanıyorum

ben de erkek için böyle bir şey duymuştum;bir yumurtalık(testis)dişi sperm,diğer yumurtalık erkek sperm üretirmiş...cinsiyeti erkeklerin belirlediğini düşünürsek bu daha mantıklı sanırım:kahve:

çok dogru ..
sola sagla bunun ne alakası var.alkisalkisalkis

benim ilk hamileliğim hep solumdaydı ve oğlum oldu....şimdi ise hep sağımda ve kızım olcak Allah nasip erderse....
yaniii tesadüf bence tutanlarındakaydirigubbakcemile2

bende bunu duymustum bır tanıdıgımızın sol yumurtası alınmıştı doktor hep oglun olcak demiş ıkı oglu var valla benım sımdı sol tarafımda ama cınsıyetı bellı degıl bakalım ne olucak hayırlısı olsun

arkadaşlar benim arkadaşım sağda bebeğim dedi (sağ yumurtalık) oğlum olacak dedi oğlu oldu. bir akrabamında sağda ikiz kızı oldu biraz inandırıcı değil galiba bakalım ben bebeği tutturunca ne olucak:)))))))))))))

yalnız bir taraftaki yumurtalığından hamile kalıp hem kız hem erkek annesi olan var mı??? akannehir

doktor bana sağ yumurtalığımdan hamile kaldığımı söyledi şu an 13 haftalık hamileyim cinsiyeti daha öğrenmedim bakalım ne olacak

bebek sagda solda oluşmaz rahimde oluşur büyüdükce yer deiştirir..
yatışı farklı olur.
o yüzde bence gerçekci bi teori deil..

bebek sagda solda oluşmaz rahimde oluşur büyüdükce yer deiştirir..
yatışı farklı olur.
o yüzde bence gerçekci bi teori deil..

Haklısın canım.Eskilerin söylemleriyle kendimizinkileri kıyaslıyoruz.En doğrusunu sadece yüce Yaradan biliyor ne sağ ne sol :)

Back
X