- 2 Ekim 2014
- 585
- 183
- 33
- 29
- Konu Sahibi Kahvedelisiii
Babam alkollik. Artık gerçekten dayanamıyorum. Hiç birşeyi unutmadım sadece sineye çektim ama biliyor musunuz ? Bi ilk aşk için fazlaca üzüldüm ama hep unuttum. Daha küçükken annemi aldatmaları ardından aldattığı kadının yanında beni gezdirmeleri . Deli deli alkollü bir şekilde araba kullanması ardından intihar girişimi.. Bunlarn hepsini yaşarken daha aklım yeni eriyor hayatın gerçekleri ile yeni yüzleşiyordum.
Şimdi evlenecek yaşa gelmiş bir genç kız oldum ama alkol hayatımızdan çıkamadı galiba alkol benden daha çok seviliyor ki onunla daha çok zaman geçirmeyi seviyor neredeyse hiç ayık görmüyorum. Tedavi olmayı önce kabul etti sonra red etti benim ne yapmam gerekiyor gerçekten çok içim yanıyor ? Göz yaşlarım dur durak bilmiyor aslında içmeyince o kadar iyi bir insan ki ama içinde tanıyamıyorum onu lütfen bana bir çözüm öneri sunun şimdiden çok teşekkür ederim.
Şimdi evlenecek yaşa gelmiş bir genç kız oldum ama alkol hayatımızdan çıkamadı galiba alkol benden daha çok seviliyor ki onunla daha çok zaman geçirmeyi seviyor neredeyse hiç ayık görmüyorum. Tedavi olmayı önce kabul etti sonra red etti benim ne yapmam gerekiyor gerçekten çok içim yanıyor ? Göz yaşlarım dur durak bilmiyor aslında içmeyince o kadar iyi bir insan ki ama içinde tanıyamıyorum onu lütfen bana bir çözüm öneri sunun şimdiden çok teşekkür ederim.