Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: “Sezaryenle doğum fıtratta yok”

İki yıla yakın vajinismus belası ile cebelleşip hamile kaldıktan sonra normal doğum aklımın köşesinden geçmedi. Doğuma yaklaşık 1 ay kalmıştı, nasıl doğuracağım die geceleri gözüme uyku girmezdi. En son doktorumda onay verdi sen bu psikoloji ile normal doğum yapamazsın, bebeğe zarar veririz en iyisi sezeryan die. 9 yıldır tek bir pişmanlık duymadım neden sezeryan oldum die.

Kime ne. Herkes nasıl istiyorsa öyle yapsın doğumunu.

:KK70::KK70: Hanım, sen ve ben şöyle birer emeklilik bebesi yapalım sezaryenle:KK70:
Ya sorguladığım fıtrat kısmı, yoksa burda normal doğumla sezaryeni kıyaslayacak halimiz yok fakat öyle bir söylüyorlar ki bu söylediklerini kanun sayıp ona göre hareket edecek insanlar olduğunj unutuyorlar, gerçekten sezaryene ihtiyacı olan kadınlar zor durumda kalacak diye korkarım.

Bende sezaryenle doğmuşum, annem günlerce hastanede yatmış doğum yapabilmek için ama o kadar uğraşılmasına rağmen doğum gerçekleşmemiş, annem nasıl bir acı çektiyse hastaneden kaçmış geceliğiyle, başka bir hastaneye götürün diye yalvarmış kadın, farklı bir hastaneye götürmüşler, orda muayne eden doktor kıyameti koparmış bugüne kadar niye sezaryene almadılar sizi, siz normal doğum yapamazsınız demiş, annem benim yüzümden ölümden dönmüş, fıtrat denseydi kaderine bırakıldaydı annem seneler önce doğumda ölmüş olacaktı.

Müdürüm tamamdır ekip sağlam yaparız bebeyide,kızlarda birer altın takdılarmı bu iş tamamdır :KK70::KK70::KK70:
İhtiyar heyeti ve bebeleri :KK46::KK46::anneadayı:

Müdürüm tamamdır ekip sağlam yaparız bebeyide,kızlarda birer altın takdılarmı bu iş tamamdır :KK70::KK70::KK70:
İhtiyar heyeti ve bebeleri :KK46::KK46::anneadayı:

Hanım,
yaşlarımız malum, bu yaştan sonra doğuracaksak çeyrek altınla kurtulamazlar:KK70: Şimdiden söyleyim bize birer tane Trabzon burması takmazlarsa ben bebe falan doğurmam, doğumhaneye girmeden takmaları lazım yoksa kıyameti kopartırım:KK70::KK70:Kolay mı öyle sitenin ihtiyar heyetinin doğumu, aynı hastaneye gideriz, doğumdan sonra da dansözlü köçekli eğlence isterim, hastane çıkışına kırmızı halıda sersinler:KK14:
Siparişi verdim kız bebe doğuracağım, bebeme altın emzik, pırlanta süslemeli biberon getirsinler:KK70: Sultan doğuruyorum sultan:KK70:

Hanım,
yaşlarımız malum, bu yaştan sonra doğuracaksak çeyrek altınla kurtulamazlar:KK70: Şimdiden söyleyim bize birer tane Trabzon burması takmazlarsa ben bebe falan doğurmam, doğumhaneye girmeden takmaları lazım yoksa kıyameti kopartırım:KK70::KK70:Kolay mı öyle sitenin ihtiyar heyetinin doğumu, aynı hastaneye gideriz, doğumdan sonra da dansözlü köçekli eğlence isterim, hastane çıkışına kırmızı halıda sersinler:KK14:
Siparişi verdim kız bebe doğuracağım, bebeme altın emzik, pırlanta süslemeli biberon getirsinler:KK70: Sultan doğuruyorum sultan:KK70:

Müdürüm,
En yaşlı ihtiyar heyeti olarak,listeyi hazırladım :KK53: bizim burmalar kelepçeli olacak :KK70::KK70: şöyle en kalınından filan :KK19: pek te yakışır yani..Hastanenin altını üstünü getiririz valla :rolleyes::rolleyes:..
Patronda hastane ücretini ödedimi tamamdır bu iş :anneadayı::anneadayı:

Bu ulkede yatak odasina bile karisan bi reisicumhur var
Hamile kal normal dogum yap osmanlica ogrett cok is ya.

Bir ülkenin cumburbaşkanını düşünün ki,bir ailenin kaç tane çocuk yapacağına karar verebiliyor.
Makamı ne olursa olsun,özel hayata saygı denen unsuru bel altı olarak algılıyor.
Kısaca edep diyorum edep...

Bir ülkenin cumburbaşkanını düşünün ki,bir ailenin kaç tane çocuk yapacağına karar verebiliyor.
Makamı ne olursa olsun,özel hayata saygı denen unsuru bel altı olarak algılıyor.
Kısaca edep diyorum edep...
katıldığı her düğünde 'nasılsa bu gece bu iş olacak' der gibi bide tembihliyo ya 3 çocuk diye sinir bi durum gercekten.
bide dün bu ülkede yıllarca doğum kontrol ihaneti yapıldı gibi bişey dedi. ağzımdan istemsizce dökülen kelimeleri burda paylasamam.

katıldığı her düğünde 'nasılsa bu gece bu iş olacak' der gibi bide tembihliyo ya 3 çocuk diye sinir bi durum gercekten.
bide dün bu ülkede yıllarca doğum kontrol ihaneti yapıldı gibi bişey dedi. ağzımdan istemsizce dökülen kelimeleri burda paylasamam.

Başka konuda sevgili egem çok güzel bir yazı paylaştı,kendi çocuklarının 1 yada 2 tane çocuğu var..
Onlarada aynı sözleri söylese..

bu fıtrat niye hep kadınlar hakkında dedikodu yapıyor :KK14:
Fıtratın düşüncesine göre erkekleri saldım çayıra mevlam kayıra diye mi yoksa mükemmel üstün varlıklar olduğu için mi ?
erkeklerin fıtratında yalnızca kadınla uğraşmak mı var ?

Back
X