Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağlık bakanlığı bebekleri kaç aya kadar takip ediyor?
bu işte bi pislik var gibi
bir kere nasıl korunduğum soruldu ve bir dosyaya yazıldı onun dışında kişisel bir soru duymadım. birkaç ayda bir de çocuğun boy ve kilosu için ararlar, bakanlığa bildirmek zorunda oldukları için...
Evet oyle,ama 14 gun arayla olmasi bir tuhaf. Ya bilgilerinizi kayit etmeyi unuttu, ya da sizin dediginiz durum gecerli. Ben olsam acmazdim telefonunu.
Kuzenini takip eden ebe farklıdır belki. Çünkü her dr un bir ebesi ve onlara bağlı belli bir sayıda hastaları var. Biri arar ilgilidir diğeri o kadar önemsemez aramamıştır. olabilir yani
beni de bir kaç yılda bir arıyorlardı eski sağlık ocağından 4-5 yaşına kadar sordular. yenisinde aşı için bile pek üstelemiyorlar kişiden kişiye değişiyor galiba. hemen aklınıza başka şeyler getirmeyin