(sağlık)benim derdim derdim ne bilmemek

teşekkür ederim
sizede rabbim şifalarversin inş.

maydonozu kökü ile birlikte kaynatarak böbrekteki taşın düşürülebileceğini duymuştum emin değilim ama çocukluğumda bir tanıdığımbu yöntemle düşürüyordu rahatsızlık tekrarlıyor galiba

evet sabah saatlerinde hiç halim olmuyor oğlumdan dolayı uykusuz kalmaktanda oluyordur ama genede olmadık bir şeye de patlayabiliyorum bu aralar eşim bile sen böyle değildin diyor terve adetin fazla gelmeside tsh den olo abiliyormuş bende ikiside var perşembe doktora gittim p.tesi sonuçlar çıkacak

hayat kalitem düşüyor inş iyileşirim

amin inşallah denedim fakat düşmüyor bu aralar bende ani çıkışlar yapıyorum üstelik sakinde birisiyim ama :/ Bu aralar düşecek gibi sanki çok ağrım var karnımda bacaklarımda insallah düşerde kurtulurum

amin inş.

sonuçları aldım ne ilginçtirki karnım ve belim şu an bile ağrımasına rağmen sağlık ocağında ilk yaptırdığım tahlilde idraryolu enfenksiyonu çıkmıştı bunda yok dedi doktor tahlil sonuçlarına bakamadım oğlum olunca kucağımda cüzdana koymuştum cüzdanıda kaybettim ultrason için randevu almıştık oda cüzdandaydı

randevu kağıdı olmadan ultrason çekerlermi acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…