Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl gidiyor cnm? Ben cok fenayım su sıra her gün tatlı yiyorum
İyi hamdolsun canım,güzel gidiyir kilolar.Ramazan da tatlı krizleri normal tabi.Ben hurma,kayısı falan yiyorum sen de öyle yapsana.Tatli her açıdan zararlı canım.Hatta kuru incir falan yemek lazım.Hem tatlı hem de bebiş isteyenler için güzel yumurta büyütücüNasıl gidiyor cnm? Ben cok fenayım su sıra her gün tatlı yiyorum![]()
Dayanamıyorum valla antep fıstıklı tatlilara.. Dur bakalım gullac yaptım onu yerim artık daha hafif.. Benim prolaktin sınırdaydi en cnm cnm ilac kullandım hatta o yuzdem yemiyorum kuru incirİyi hamdolsun canım,güzel gidiyir kilolar.Ramazan da tatlı krizleri normal tabi.Ben hurma,kayısı falan yiyorum sen de öyle yapsana.Tatli her açıdan zararlı canım.Hatta kuru incir falan yemek lazım.Hem tatlı hem de bebiş isteyenler için güzel yumurta büyütücü![]()
Ay evet kuru incir prolaktini yükseltiyordu.Sutlu tatlılar tercih et o zaman daha hafif olur.Dayanamıyorum valla antep fıstıklı tatlilara.. Dur bakalım gullac yaptım onu yerim artık daha hafif.. Benim prolaktin sınırdaydi en cnm cnm ilac kullandım hatta o yuzdem yemiyorum kuru incir
Ay mas cnm ne guzel.. Ben az da olsa yiyorum işte buda durduruyor kilo vermemi malesef.. Insan her gün yer mi tatlı yiyorum işteAy evet kuru incir prolaktini yükseltiyordu.Sutlu tatlılar tercih et o zaman daha hafif olur.
Esim bugün baklava almış gelmiş,iftardan sonra tek bir lokma bile yemedimbende sinir yok,bir kere başladım mi önünü alamiyorum,iyisimi hiç bulaşmamak
![]()
Bazı insanlar tatliya daha düşkün oluyorlar,eşimde öyle her gün şerbetli tatlı yeme potansiyeli var.Ben tuzlu şeyleri daha çok seviyorum,o nedenle belkide pek aramıyorum tatlıyı.Ay mas cnm ne guzel.. Ben az da olsa yiyorum işte buda durduruyor kilo vermemi malesef.. Insan her gün yer mi tatlı yiyorum işte![]()
Ramazanda böyleyim cnm ya normalde ayda 1 kere alır eşim bi kac tane yer bırakırdım engel olmazdi cok kilo almama. Neyse az kaldı ramazanın bitmesine.. Yazın ins daha fazla yürüyüş yapıp veririm biraz daha kilo.. Hamile de kalamadım bana da göründu tüp bebek yollari...Bazı insanlar tatliya daha düşkün oluyorlar,eşimde öyle her gün şerbetli tatlı yeme potansiyeli var.Ben tuzlu şeyleri daha çok seviyorum,o nedenle belkide pek aramıyorum tatlıyı.
Ben fırsat buldukca yürüyüş yapiyorim çok iyi oluyor gercekten.Ramazanda böyleyim cnm ya normalde ayda 1 kere alır eşim bi kac tane yer bırakırdım engel olmazdi cok kilo almama. Neyse az kaldı ramazanın bitmesine.. Yazın ins daha fazla yürüyüş yapıp veririm biraz daha kilo.. Hamile de kalamadım bana da göründu tüp bebek yollari...
6.ayimiz daha cnm ama geçen ayı saymak istemiyorum ilişki olmadi. Haberin yoktur belki kayınpederim vefat etti psikolojik olarak ikimiz de cok etkilendik severdim ben kayınpederimiBen fırsat buldukca yürüyüş yapiyorim çok iyi oluyor gercekten.
Dur bakalım canım daha kaç ay oldu ki.Ama zaman kaybetmek istemiyorum dersen o başka.Bursada mi dusunuyorsun canım? Yoksa İstanbul'a mi gidersin? Ben hala regl olmadım doğumdan sonra,yoksa yazın bende gider yumurta toplatir dondururdum.Benim rezervim az olduğu için.
Başınız sagolsun canim6.ayimiz daha cnm ama geçen ayı saymak istemiyorum ilişki olmadi. Haberin yoktur belki kayınpederim vefat etti psikolojik olarak ikimiz de cok etkilendik severdim ben kayınpederimibursada cnm ya kendi doktoruma giderim yine hamile kaldım ya belki bi tedavi de uygular tüp bebekden önce
Amin ins cnm ins.. Yok felcliydi bi kac kez felc geçirmişti zaten tekrar felc geçirmiş kurtaramadik.. Eşim cok bağlanmisti 3 yıldır felcliydi hep giderdi yukarı tras yapardı baya zor geldi gerçekten..Başınız sagolsun canimkorona dan falan mı vefat etti? Allah eşine ve çocuklarına sabır versin,üzücü bir durum
Bencede direk tüp olmayabilir belki başka tedavi yöntemleriyle kalırsın belli mi olur.
Bu mübarek günler hürmetine rabbim sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
İnsan annesine babasına ölümü konduramiyor,hasta da olsa,yaşlı da olsa.Rabbim mekanını cennet etsin,eşine de sabır versinAmin ins cnm ins.. Yok felcliydi bi kac kez felc geçirmişti zaten tekrar felc geçirmiş kurtaramadik.. Eşim cok bağlanmisti 3 yıldır felcliydi hep giderdi yukarı tras yapardı baya zor geldi gerçekten..
Aynen öyle cnm.. Amin ins.. Iste su sıralar açıkçası çocuk isteginden uzaklaştım dile de getiremem aslında en cok ihtiyacım olan zaman..İnsan annesine babasına ölümü konduramiyor,hasta da olsa,yaşlı da olsa.Rabbim mekanını cennet etsin,eşine de sabır versin![]()
Haklısın canım,şimdiye kadar sabrettin bekle eşin de toparlasin,Allah büyük hiç belli olmaz doğal da olabilir. Sonuçta bir kere oldu.Aynen öyle cnm.. Amin ins.. Iste su sıralar açıkçası çocuk isteginden uzaklaştım dile de getiremem aslında en cok ihtiyacım olan zaman..
Nasıp cnm bakalım.. Tek kaldı bi kac gün bizde kaldi bi kac gün görümcemde sonra gitti evine.. Yakın ya 20 dklik mesafede..Haklısın canım,şimdiye kadar sabrettin bekle eşin de toparlasin,Allah büyük hiç belli olmaz doğal da olabilir. Sonuçta bir kere oldu.
Peki kayınvaliden tek mi kaldı? Kiminle yaşıyor şimdi, yakın mi size ?