- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
Yok canım ya olmadim dahaHaklısın cnm sivi süt yapar diyolar.. Sen adet oldun mu doğumdan sonra belki oda şişkinlik yapar vücudunda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ya olmadim dahaHaklısın cnm sivi süt yapar diyolar.. Sen adet oldun mu doğumdan sonra belki oda şişkinlik yapar vücudunda
Ekmeksiz nasil doyuyosunSabah kahvaltı da:
4 kaşık tuzsuz lor peyniri
Roka tere
Haşlanmış yumurta ve dört ceviz salata yapıp yedim,harika tok tutuyir gerçekten![]()
Okula hurma ve badem getirdim ara öğün için.
Aynen öyle olur tabi.. Bide tedavi demişsin adet olmadan hamile kalma ihtimali oluyor muYok canım ya olmadim dahao da ayrı stres yapıyor inşallah en kısa zamanda olurum.
Doyurucu oluyor canim,ekmeği çok aramıyorum,yapılan araştırmalar ekmek tüketmenin daha çok aciktirdigini soyluyor.Ekmeksiz nasil doyuyosunmas cnm
Yani yaza kadar olurum diye düşünmüştümAynen öyle olur tabi.. Bide tedavi demişsin adet olmadan hamile kalma ihtimali oluyor mu
Ne bileyim ben pek doyamıyorum daDoyurucu oluyor canim,ekmeği çok aramıyorum,yapılan araştırmalar ekmek tüketmenin daha çok aciktirdigini soyluyor.
Yani yaza kadar olurum diye düşünmüştümgerçi emzirirken ilaç kullanılmayabilir bak onu düşünmedim
![]()
Bizdeki ekmek bağımlılığı yoksa çok sağlıklı bir şey değil.Keske tamamen bırakabilsem.Ne bileyim ben pek doyamıyorum daValla olsan da bi müddet kendin denesen daha iyi olmaz mi? Bak bi tanıdığımız var 9 yil sonra tüp bebekle hamile kaldı bi kac kez başarısız denemeleri oldu. Oğlu 2 yaisnda bu kez kendiliğinden hamile kalmis
Anladım cnm hayırlısı olsun ins hakkinda. Kızına kardes ins bu kez bekletmeden kendiliğinden gelirBizdeki ekmek bağımlılığı yoksa çok sağlıklı bir şey değil.Keske tamamen bırakabilsem.
Tüp bebekten sonra doğal hamile kalan çok kişi var ama rezervim de sınırda korkuyorum nedensezaten tedavi görsem bile şimdi koydurmam, dondurmak istiyorum beş sene sonra bile canlılığını korur.
Amin canım amin,rabbim bekkeyen isteyen herkese nasip etsin,senin de en kısa zamanda güzel haberlerini aliriz inşallahAnladım cnm hayırlısı olsun ins hakkinda. Kızına kardes ins bu kez bekletmeden kendiliğinden gelirevet katılıyorum gerçekten bağımlılık ekmek. Hele beyaz ekmek insanın yedikçe yiyesi geliyor valla
Mas cnm gitmiş hemen
Şimdi fark ettim mesajınıMas cnm gitmiş hemen![]()
Olsun cnm ben sana güveniyorum bence istediğin kiloya ulasirsinŞimdi fark ettim mesajınıilk etapta odemler gidiyor canım,sonraki haftalarda yavaşlar.
Hadi inşallah canımOlsun cnm ben sana güveniyorum bence istediğin kiloya ulasirsin![]()