Sağlık beslenme ve kilo verme günlüğüm💃💃

Sabah kahvaltı da:
4 kaşık tuzsuz lor peyniri
Roka tere
Haşlanmış yumurta ve dört ceviz salata yapıp yedim,harika tok tutuyir gerçekten 🤗

Okula hurma ve badem getirdim ara öğün için.

Sabah kahvaltı da:
4 kaşık tuzsuz lor peyniri
Roka tere
Haşlanmış yumurta ve dört ceviz salata yapıp yedim,harika tok tutuyir gerçekten 🤗

Okula hurma ve badem getirdim ara öğün için.
Ekmeksiz nasil doyuyosun☺️mas cnm

Ekmeksiz nasil doyuyosun☺️mas cnm
Doyurucu oluyor canim,ekmeği çok aramıyorum,yapılan araştırmalar ekmek tüketmenin daha çok aciktirdigini soyluyor.
Aynen öyle olur tabi.. Bide tedavi demişsin adet olmadan hamile kalma ihtimali oluyor mu
Yani yaza kadar olurum diye düşünmüştüm 😀 gerçi emzirirken ilaç kullanılmayabilir bak onu düşünmedim🤔

Doyurucu oluyor canim,ekmeği çok aramıyorum,yapılan araştırmalar ekmek tüketmenin daha çok aciktirdigini soyluyor.

Yani yaza kadar olurum diye düşünmüştüm 😀 gerçi emzirirken ilaç kullanılmayabilir bak onu düşünmedim🤔
Ne bileyim ben pek doyamıyorum da😆 Valla olsan da bi müddet kendin denesen daha iyi olmaz mi? Bak bi tanıdığımız var 9 yil sonra tüp bebekle hamile kaldı bi kac kez başarısız denemeleri oldu. Oğlu 2 yaisnda bu kez kendiliğinden hamile kalmis

Ne bileyim ben pek doyamıyorum da😆 Valla olsan da bi müddet kendin denesen daha iyi olmaz mi? Bak bi tanıdığımız var 9 yil sonra tüp bebekle hamile kaldı bi kac kez başarısız denemeleri oldu. Oğlu 2 yaisnda bu kez kendiliğinden hamile kalmis
Bizdeki ekmek bağımlılığı yoksa çok sağlıklı bir şey değil.Keske tamamen bırakabilsem.

Tüp bebekten sonra doğal hamile kalan çok kişi var ama rezervim de sınırda korkuyorum nedense😔 zaten tedavi görsem bile şimdi koydurmam, dondurmak istiyorum beş sene sonra bile canlılığını korur.

Bizdeki ekmek bağımlılığı yoksa çok sağlıklı bir şey değil.Keske tamamen bırakabilsem.

Tüp bebekten sonra doğal hamile kalan çok kişi var ama rezervim de sınırda korkuyorum nedense😔 zaten tedavi görsem bile şimdi koydurmam, dondurmak istiyorum beş sene sonra bile canlılığını korur.
Anladım cnm hayırlısı olsun ins hakkinda. Kızına kardes ins bu kez bekletmeden kendiliğinden gelir💞evet katılıyorum gerçekten bağımlılık ekmek. Hele beyaz ekmek insanın yedikçe yiyesi geliyor valla

Anladım cnm hayırlısı olsun ins hakkinda. Kızına kardes ins bu kez bekletmeden kendiliğinden gelir💞evet katılıyorum gerçekten bağımlılık ekmek. Hele beyaz ekmek insanın yedikçe yiyesi geliyor valla
Amin canım amin,rabbim bekkeyen isteyen herkese nasip etsin,senin de en kısa zamanda güzel haberlerini aliriz inşallah 🤲🤗

Akşamı erken kapattim yarın büyük gun,tartı günüm,salı gunu başlamıştım diyetime bakalim ne kadar gitmiş,gerçi ilk etapta ödem gidiyor sonra yavaş yavaş kalan kilolar gidiyor.Haftaya kadar yetmislere düşerim inşallah

IMG_20210326_070358.webp
Günlüğume de bir resim bırakayım ☺️

IMG_20210402_132711.webp
Geçen haftaya göre -700 Gr vermişim.Neyse hiç yoktan iyidir.Dun annemcigim aşure yapmisti,dayanamadım bir kase iciverdim🙈 Bu sene ilk defa aşure yapmıştık,malum hastaliktan dagitamiyoruz da,yiyiverdim.

Açtığım konuya beklerim diyet egzersiz yürüyüş yapıyorum 32.günüm diyet arkadaşı olabilirsiniz yaptıklarınızı paylaşarak motive edebiliriz birbirimizi konu: ‘Sağlıklı beslenmede ilk adım 💪🏻

Back
X