Felç diyince filmlerdeki gibi her tarafı tutmayan yatalak insanlar aklınıza gelmesin, kısmi felç olanlar, felcin daha hafif versiyonu olan paralizi hastaları varFelçli bir hasta tarafından mı tacize uğradığınızı düşünüyorsunuz gerçekten?
Tabiki bunu yaptım ama içimde bir korku da oluştu açıkçasıO kişiyle tedaviye devam etmek istememe sansiniz yok mu? Baskasina gonderseniz mesela?
Sevgili otrera bu çok mümkün bir şey bence ya :/ Felç çeşit çeşit sonuçta , belki sözlü tacizde bulunmuştur.Felçli bir hasta tarafından mı tacize uğradığınızı düşünüyorsunuz gerçekten?
biliyorum hanımefendi merak etmeyin :)Felç diyince filmlerdeki gibi her tarafı tutmayan yatalak insanlar aklınıza gelmesin, kısmi felç olanlar, felcin daha hafif versiyonu olan paralizi hastaları var
evet mümkün olabilir elbette,ama hemen kötü düşünmek istemedim,bir önceki yorumumda açıkladım neden öyle düşündüğümü :)Sevgili otrera bu çok mümkün bir şey bence ya :/ Felç çeşit çeşit sonuçta , belki sözlü tacizde bulunmuştur.
ben artık bu hayatta hiç bir şeye şaşırmıyorum
Şimdi gördüm mesajıevet mümkün olabilir elbette,ama hemen kötü düşünmek istemedim,bir önceki yorumumda açıkladım neden öyle düşündüğümü :)
yok estağfurullah,ben kendimi yanlış ifade ettim sanırsam,bayağı kişi yanlış anlamış çünkü :)Şimdi gördüm mesajı
Ben direkt kötü düşünüyorum beni böyle yapanlar utansın
canım Astoria,güzelFizyoterapist ya da hemşire değilim ama ben de fiziksel olmasa da sözlü tacize maruz kalabiliyorum bazen. Geçmiş olsun demeye geldim, yanlış anlamış olma ihtimaliniz yoksa.Otrera da belirtmiş belki istemsiz olmuştur.
Bu arada felç geçirmiş hastaların "Allah'ın çarpması/ceza sebebiyle" olduğunu düşünenler var, çok üzüldüm. Allah sevmediği kullarını sizce böyle mi cezalandırıyor? Burada kendisi felçli olan, yakınları felçli olan üyeler olabilir. Sözlerimizi biraz düşünerek, başka bir insanın kalbini kırabileceğimizi bilerek etsek keşke.
Ne kadar kötü kalbiniz. Felçli bir babanın kızı olarak yutkunamadım ilk okuduğumda.hey yarabbim allah çarpmış bir tane zaten daha da gel çarp bana diyor demek ki sapıklar
sonuçta babanızın gözü başı ayrı oynamıyordur. adam resmen sapıklık peşindeymiş.Ne kadar kötü kalbiniz. Felçli bir babanın kızı olarak yutkunamadım ilk okuduğumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?