sağlık için

ballparmak

Guru
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
214
32
318
merhaba kredi çekmeyi denedim gelir belgem sigortam var ancak kredi notum düşük olduğu için alamadım daha öncede benzer konu açmıştım artık zor durumdayım çok bir bütçe değil 3.500 tl krediye ihtiyacım var senetli komisyonlu artık hiç gözümde değil. bu konuda bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim. internette krednizi biz çekelim siz ödeyin sitelerine rastladım ancak hepsi istanbulda şehir dışı işlem almadıklarını söylüyorlar ne yapmalıyım?

internetten bulunan bişeye güvenilmez bence.

faturalı hattınız varsa, üzerine telefon alıp az bi zararla satabilirsiniz.

ayrıca her bankaya başvurdunuz mu? illaki birileri verir. tutar çok ufak çünkü.

Çalıştığın yerden para alman mümkün mü?
Atıyorum aylık 500 500 kesseler?

yok canım çıkmadı başvurdum başvurmaz mıyım evet tutar düşük ama bankalar artık kredi konusunda farklı uygulamaya geçmiş kredi notum iyi değil. istanbul da yaşasam çoktan bulmuşştum her ilde olmuyor sanırım bu işlem. telefon değilde altını düşünndüm araştırıyorum halen daha sonuca ulaşmış değilim

yok üzerime birseyim sadece sigortam gelir belgem var suan için. yani ilan açacağım sanırım forum sitelerinde komisyon vermek şartı ile kredi için başka başka aklıma birsey gelmiyor. memur bir yakınım olsa aslında rica edebilirdim onuda araştırıyorum bir yandan ama uzunca bir vaktim yok ne yazıkki

hani bankada çalışan biri varsa akıl alamk için açtım aslında bu konuyu istanbuldakiler nasıl oluyorda kredi çıkarabiliyor ozellikle ilanlarda banka çalışanları yer alıyor?

Eski bankacıyım kredi puanı düşük olanlara kredi kartı veren bankalar var, Odebank vs gibi, 3-4 ay düzenli ödeme yapıp kullandığın takdirde kredi puanın yükseliyor, sonrasında kredi çekmen kolaylaşır, komisyonlu senetli işlere girme derim hele ki internetten. Sakın sakın.

yok canım çıkmadı başvurdum başvurmaz mıyım evet tutar düşük ama bankalar artık kredi konusunda farklı uygulamaya geçmiş kredi notum iyi değil. istanbul da yaşasam çoktan bulmuşştum her ilde olmuyor sanırım bu işlem. telefon değilde altını düşünndüm araştırıyorum halen daha sonuca ulaşmış değilim
internetten taksitli altın al g...g... meşhur sitede axess ve word karta peşin fiyatına 3 taksit diğer kartlatra ise vade farkı uyguluyor

evet bulundumm tabikii ama maaşım sgk da 1300 gözüküyor pek umutlu değilim şuan tüm yolları denedim heryere mail attım sadece bekliyorum

Neden kredi çıkmıyor ki?
Çok uçuk bir meblağ değil bahsettiğiniz çünkü şaşırdım.
Maaş kartınız yok mu? Maaş aldığınız banka belli bir miktarda nakit avans veriyordur en basitinden,onuda alamıyormusunuz?

kredi notum düşük olduğu için çıkmıyor ne yazıkki. maaaşı elden alıyorum ama 5 6 yıldır kullandığım bir banka var orası once gelir belgesi istedi sonra red mesajı aldım.

referans konusunu hiç denemedim olabilir aslında. şimdi bu işleere cesaret edemiyor insanlar haklı olarak bu nedenle böyle bir istek için bence çekiniyorum.

Back
X