Sağlık Ocağı Bilgilendirme

narkhosis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
53
6
86
38
kızlar 9 haftalık hamileyim. Sağlık ocağına haber vermedim daha. ne zamana kadar haber vermeliyim? yapılması gereken bir şeyler var mı bu ara sağlık ocağında?

Kayıt yaptırıyosun canım bide form dolduruyolar,kan gurubu,kaçıncı gebelik kaç yaşnda evlendin gibi,bide hastane takibinde yaptrdklarını da oraya bildiriyosun bende alrji olmuştum ilk haftalarımda gidince yapmşlardı kaydımı...

dogumdan sonra bebegın tum asılarını saglık ocagı yapacak , aynı zamanda tetanos asısı olacaksın 20. ıncı hafta cıvarı ıkı doz olarak onu da saglık ocagı yapacak. sadece bır form dolduruyorsun ıletısım bılgılerın, yas-boy kılo vs.., akol sıgara kullanıp kullanmadıgın gıbı seyler...

Kayıt yaptırıyosun canım bide form dolduruyolar,kan gurubu,kaçıncı gebelik kaç yaşnda evlendin gibi,bide hastane takibinde yaptrdklarını da oraya bildiriyosun bende alrji olmuştum ilk haftalarımda gidince yapmşlardı kaydımı...

Gecen aylarda beni aramıştı, ebe olduğunu söyleyerek tüm bunları sormuştu. Ha bu arada gebe falan değilim, bu konudada hiç başvurmamıştım aile hekimine. Niye aldılar ki kaydımı bilen var mı?

teşekkür ederim kızlar. daha önce ebemiz beni de aramıştı hamilelik var mı diye ama yoktu ozaman. genel rutin bişi sanırım arama. neslihantozan alerji olduğunda ne yaptılar? benim de sol kolumda kaşıntı var ve bir iki döküntü çıktı faha önceden alerji deneyimim var ama hamileyken ilaç veriyorlar mı bilmiyorum? döküntüler yayılmadan gitsem mi acaba doktora?

Back
X