Artık benim de olsun 🤣

Valla bu işlerin hiçbir açıklaması, matematiği, analizi, akıl yürütmesi yok bana kalırsa.haa bazen çok sorunlu, uç nokta düşünen insanlar oluyor onları saymıyorum.seksi, sevgili edinmeyi ahlaksızlık görenlerden falan bahsediyorum.siz de öyle bir durum yoksa fikrim bu.bazı insanlar daha kısmetli oluyor bu konuda.kimsenin de bu çağda öyle çok talep gördüğünü de düşünmüyorum.bir şekilde kısmetinde varsa denk geliyor işte insanların.sınavı yok ki çalışasın derler işte.kisaca vermeyince Mabut neylesin Mahmut🤷‍♀️fiziksel özelliklerini yazmışsın ama hiçbir alakası yok yani.biz ne sevilen kadınlar gördük.güzel olunca şansın artmıyor yani.hatta Allah çirkin şansı versin diye boşuna demiyorlar.
Valla ben gayet talep görüyorum direkt ilgisini belli eden oluyor babaannem ameliyat oldu doktor numarasını verdi devlet hastanesi bu arada bir şey olursa yazarsınız diyor ilgisi o kadar belliydi ki. Daha 2 gün önce arabayı park ettim biri aradı gel çek diye gittim sinirli adam beni gördü hanımefendi demeye başladı sonra mesaj atıyor işte ters mi davrandım kusura bakmayın sosyal medyadan ekliyor. Polisle işim oldu bana numarasını veriyor yaz diye bi ortama girince mutlaka birileri sorar arkadaşıma. Bi mekana giderim sigara içerken yanıma gelip sohbet ederler. İş okul her ortamda ilgi gördüm kimse de saklamadı mesajları hiç saymıyorum benim gibi arkadaşım da çok. Bi kere arkadaşımla kuzeninin arabasına bindim parfümü arabayı sardı numarasını ver diyormuş 🤣 say say bitmez tek ben değilim arkadaşlarım da var.

Nereden çıktı o?
İçimdeki ses öyle diyor. 6.his
Valla bu işlerin hiçbir açıklaması, matematiği, analizi, akıl yürütmesi yok bana kalırsa.haa bazen çok sorunlu, uç nokta düşünen insanlar oluyor onları saymıyorum.seksi, sevgili edinmeyi ahlaksızlık görenlerden falan bahsediyorum.siz de öyle bir durum yoksa fikrim bu.bazı insanlar daha kısmetli oluyor bu konuda.kimsenin de bu çağda öyle çok talep gördüğünü de düşünmüyorum.bir şekilde kısmetinde varsa denk geliyor işte insanların.sınavı yok ki çalışasın derler işte.kisaca vermeyince Mabut neylesin Mahmut🤷‍♀️fiziksel özelliklerini yazmışsın ama hiçbir alakası yok yani.biz ne sevilen kadınlar gördük.güzel olunca şansın artmıyor yani.hatta Allah çirkin şansı versin diye boşuna demiyorlar.
o kadar doğru ve güzel yazmışsınız ki. Bende yeni evlendim ve 38 yasındayım ekimde 39 a giricem yaşımı hiç göstermiyorum müşterilerim ve çevrem 25 sanıyor beni öyle görünüyorsun diyolar 😇eşim 4 yaş küçük benden. Ama bu yaşa kadar evlenmememin sebebi seçici olmak değil doğru insana denk gelememekti çok mu seçicisin diye soranlara cevabım şu evlenmek için evlenirsen herhangi sokaktan gecen birini secer alırdım hem yanıma yakışmayan tipsiz hemde vasıfsıız biri olurdu ama ben kendi degerimin farkındayım ve kendime saygı dıyuyorum bu yüzden layıgımı aradım çıkmasaydıda yalnız devam ederdım çok önemlı degıl. Ama olacaksa içine sindiği gibi tam olsun içine sinmiyorsa sakın. Bu işin güzellikle falan alakası yok herkes bana cok guzelsin diyordu neden sevgılin yok? Sankı beni begenmıyolarmış gbi e ben layıgım yanıma yakısanı arıyorum. Nasip kısmet bazı insanlar kısmetlı oluyor bazı çok güzel kızlarında izdivacta kısmeti sonradan açılıyor. Benden küçüksün umudunu kaybetme tanışıp 1 sene sonunda evlendik sanada seneye ya da 2 sene içinde içine sinen adamla mutluluk manifestliyorumm Allah gönlüne göre versin gec olsun güç olmasın.Elimdeki çiçeği sana gönderiyorum yakalaaaa 🌺🌸💐🌹

Eklentiler

• 5621b153-b224-4d8d-a432-f3effed0ace9.webp
    5621b153-b224-4d8d-a432-f3effed0ace9.webp
    69,4 KB · Görüntüleme: 45
Bu işleri 20lerin ortasında sonunda falan halletmek lazım sonra işler çok karışıyor😅bence birden oluyor için yaşınız biraz var. Olasılıkları arttırmak gerek diye düşünüyorum. Bunun için herkese söyleyin çevrenizde artık evlilik düşünüyorum çevrenizde düzgün birileri varsa tanışmaya açığım diye. Sosyal medyada ortak arkadaşınız olan sizi ekleyen falan insanları değerlendirebilirsiniz. Yine değişik ortamlara girip daha fazla sosyalleşmeyi deneyebilirsiniz. Mesela bir spor faaliyeti olabilir grupça yapılan. Gezilere falan katılın diyemem çünkü insanlar oraya genelde eşiyle dostuyla geliyor.

Kızlar merhaba,
Ocak itibari ile 36 yaşıma gireceğim. İşim, gücüm, ortalama bir güzelliğim ve sağlığım hepsi var Allah’a şükür. Ama gönül işlerinde tam bir fiyaskoyum. Yani ortalama bir tipim var hatta hoşum diyebilirim ama bana hiç talep yok anlamıyorum. Mesela bazıları anlatıyor işte şu beni şöyle sevdi, şu bana şöyle yaptı, bana dibi düştü. Arkadaşlar beni hayatım boyunca kimse çok sevmedi, hiç bir zaman çok talep gören bir insan olmadım. Evet görüştüğüm insanlar oldu. Ama maalesef frekanslar tutmadı. Arkadaşlarımın arkadaşları, aile dostlarının tanıdıkları, kendi sosyalleştiğim ortamdaki insanlar hepsini denedim. Artık düzgün, düzenli, sevip sevilebileceğim, çekim hissedebileceğim biri hayatıma girsin istiyorum. Ama nasıl oldurabilirim bilmiyorum. Bu arada akıştayım t

Şöyle olabilir mi? Belki kızın hoşuna gitmemiştir ya da etkilenmemiştir?

Kadın mısın erkek mi tam çözemedim olayı ama sakın sosyal medya üzerinden eş arama. Genelde kızlar sponsor olarak enayi arıyorlar orada erklerler de yedek parça. Herkes göründüğü gibi olmuyor. Bence rahat ol. Birgün alışveriş yaparken parka gezerken filan denk gelir biri. Köpek al bence 😆 . Benim köpek varken hayvan sevmeyenler bile konuşmak için köpeği bahane ediyor du... adı ne cinsi ne yaşı kaç filan işte.... neyse senin konu ya dönelim...zorlama kendini akışa bırak. Birini de bulursan İlk işin WhatsApp e bakmak olsun.... genelde oradan anlıyor insan karşındaki nasıl bir piskopat 😅 sosyal medya lara sonra bakarsın. Ben Google geçmişine bile bakıyorum...play store dan ne yüklemiş bunlar da önemli...ama önce sana bir kurban bulmak lazım tabiki 😁 sosyal medya üzerinden yaparsan zaman kaybı derim..... gerçek hayatta bulmaya bak.....

o kadar doğru ve güzel yazmışsınız ki. Bende yeni evlendim ve 38 yasındayım ekimde 39 a giricem yaşımı hiç göstermiyorum müşterilerim ve çevrem 25 sanıyor beni öyle görünüyorsun diyolar 😇eşim 4 yaş küçük benden. Ama bu yaşa kadar evlenmememin sebebi seçici olmak değil doğru insana denk gelememekti çok mu seçicisin diye soranlara cevabım şu evlenmek için evlenirsen herhangi sokaktan gecen birini secer alırdım hem yanıma yakışmayan tipsiz hemde vasıfsıız biri olurdu ama ben kendi degerimin farkındayım ve kendime saygı dıyuyorum bu yüzden layıgımı aradım çıkmasaydıda yalnız devam ederdım çok önemlı degıl. Ama olacaksa içine sindiği gibi tam olsun içine sinmiyorsa sakın. Bu işin güzellikle falan alakası yok herkes bana cok guzelsin diyordu neden sevgılin yok? Sankı beni begenmıyolarmış gbi e ben layıgım yanıma yakısanı arıyorum. Nasip kısmet bazı insanlar kısmetlı oluyor bazı çok güzel kızlarında izdivacta kısmeti sonradan açılıyor. Benden küçüksün umudunu kaybetme tanışıp 1 sene sonunda evlendik sanada seneye ya da 2 sene içinde içine sinen adamla mutluluk manifestliyorumm Allah gönlüne göre versin gec olsun güç olmasın.Elimdeki çiçeği sana gönderiyorum yakalaaaa 🌺🌸💐🌹
Kaptım çiçeği 🌺🌸💐🌹

Bu işleri 20lerin ortasında sonunda falan halletmek lazım sonra işler çok karışıyor😅bence birden oluyor için yaşınız biraz var. Olasılıkları arttırmak gerek diye düşünüyorum. Bunun için herkese söyleyin çevrenizde artık evlilik düşünüyorum çevrenizde düzgün birileri varsa tanışmaya açığım diye. Sosyal medyada ortak arkadaşınız olan sizi ekleyen falan insanları değerlendirebilirsiniz. Yine değişik ortamlara girip daha fazla sosyalleşmeyi deneyebilirsiniz. Mesela bir spor faaliyeti olabilir grupça yapılan. Gezilere falan katılın diyemem çünkü insanlar oraya genelde eşiyle dostuyla geliyor.
Yani maalesef ama eş dostun buldukları çer çöp. İnsanların çok iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum ben. Benim yanıma yakışacak birilerinden çok ellerinde kalan adamları kakalamaya çalışıyorlardı bence. Gerçi zaten öyle nitelikli birini tanısalar. Bana söylemekten daha çok kendi kızlarına yada daha yakın tanıdıklarına tavsiye ederlerdi bence 🤣 Ben iki insanı tanıştıracak olsam düşünürüm bunlar birbiri ile uyumlu mu? Aynı hayat görüşüne mi sahip? Birebirlerine yakışıyorlar mı? Ama insanlar çok fazla şuursuz olabiliyor maalesef.

Bu arada nasıl güzel bir gelin olmuşsunuz 🧿

Back
X