Sağlık ocağı hemşireleri

Ysys

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
149
44
13
27
Merhaba güzel annelerim bugün sağlık ocağına gittim doktorum çok iyi ve iyi bir insan çok ilgilendi ve olumlu konuştu sagolsun ama hemşireler bana 14 mayıs son adet tarihim deyince teste çıkmaz kan da çıkmaz dedi betam 75.5 birdeha da baktirmadim yarın baktiricam kan verip 1000 olmayınca hamilelikten saymiyolarmis keseyi ve bebeğin kalp atışını gör gel buraya kaydını yapayım dediler tuhaf tuhaf konusuyolar deli oldum ya bu arada yarın bat günüm inşallah çok daha yukszlmis olur doktorum artışların iyi demişti 10 gün sonra gel keseyi görürüz demişti ayın 15 ine randevum var keseyi göreyim dua edin lütfen

Kaynak: Kızlar bu sağlık ocağı hemşireleri niye böyle

İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Sağlık ocağı hemsiresinden bende dertliyim çünkü hiç bı şekilde sağlıklı bilgi vermiyorlar sorulan sorular hep havada kalıyor ben yorum yapamam ben bişey diyemem diyor ne desem. Hatta geçen diyor ki bütçeniz varsa bebek için düzenli olarak bı özel hastane doktoruna gidin.. aşi ile ilgili soru soruyorum ben bişey diyemem doktora danışın diyor. Bir aşının zamanını yapılış şeklini yan etkisi nasıl cevaplamak istemiyor anlamıyorum.

Kesinlikle çok haklısınız Allah eksik de etmesin ama düşürmesin de bende hemşireyim ama bu kadar tuhaf bir hemşirelik yapmadım böyle davranmadim hiç

Kesinlikle çok haklısınız Allah eksik de etmesin ama düşürmesin de bende hemşireyim ama bu kadar tuhaf bir hemşirelik yapmadım böyle davranmadim hiç
Valla sizin gibilerden Allah razı olsun bende hemşire arkadaşlarıma danisiyorum emin olamayinca . Tamamen kişisel bir durum bence ya da mesleklerini sevmeleriyle alakalı bir şey. tabii ki hepsi böyle değildir ama ben şok oluyorum. bebeğimin ilk zamanlar aşırı gazı vardi hemşireye diyorum ki çok fazla gazı var ne yapabilirim nasıl masaj yapabilirim. diyor ki sırtını sıvazla karnını sıvazla yönü önemli mi diyorum diyor ki hayır önemli değil. Bir Çok şeyi internetten izleyip araştırarak öğrenebildim yani asla bilgilendirmiyorlar beni. Sorduğum şeylerde cevabi kolay basit şeylerdi aslında

Ah kuzum kıyamam sanaa seni öyle iyi anlıyorum ki.. benimde aşılama ile hamileliğim başladı. Artışı takip etmek istedi doktorum tebrik etti sonuç için nitekim acilde kan vermeye sıra gelince beni aşağılayıp dalga geçti benimde oradaki hemşire alaycı tavrıyla "sen mi karar verdin hamile olduğuna bu değerle hamilemisin yani " dedi aklım durdu o an. Tüp bebek hastası olduğumu bilerek yaptı bu davranışı 3 yıllık uğraşım olduğunda söyledim. Bebeği 8 aylık olanlar bile düşük yapabiliyorlarmış falan.. Şu tip insanları ciddiye alıp üzülen bir yapım olsa o akşam ağlamaktan kendimi yer bitirirdim nasıl bu şekilde davranabiliyorlar anlamıyorum..
Konuyu çok uzattım kuzucum durumun nasıl bebeğini görebildin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…