Saglik ocagi idrar veya vajinal enfeksiyona bakip antibiyotik yazar mi?

Anksiyeteli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
2.487
1.810
83
39
Mhrs.de randevular en erken cogunlukla bayram sonrasina ama bende idrar enfeksiyonu belirtileri yine cok artti bol su icmeye basladim ama havuza da girecegim tatilde daha beter olmasindan korkuyorum, saglik ocagina gitsem yazarlar mi antibiyotik , idrar veya vajinal enfeksiyon icin tedavi verirler mi?

Ben acilden muayene oldum geçenlerde. Artık kan geliyordu acile gittim tahlil alıyorlar

Aile hekimliklerinde Çarşamba günleri tetkik için örnek alımı yok diye biliyorum. Bir de Perşembe günü tatil sanırım, tatiliniz bayram tatili süreci içerisinde ise, geç kalmadan halletmeniz lazım.

Bakıyorlar ilaçta yazıyorlar, geçen haftalarda yazıldı antibiyotik bana daa tahlilin belirli günleri var

Evet idrar tahlili yapıyorlar ilaç da yazıyorlar bide siz tatilde tedbir amaçlı nioli yağı kullanın oda çok iyi koruyor

Hepinize tesekkurler arefe gunu zaten acik olmaz buyuk ihtimalle yani oglene dek olur. Ben yarin halletmeye calisayim. Bu illeti dusmanim bile cekmesin ya cok zor

Ben gebelikte idrar tahlil yaptırmıştım bikac kez ona göre de ilaç vermişti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…