Sağlık ocağına gebelik ne zaman bildirilmeli???

gulsev96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
43
10
3
29
Merhaba 1 Mayıs'ta evde yaptığım gebelik testiyle hamile olduğumu öğrendim. Bugün beta HCG değerim 170 çıktı. Sağlık ocağına ne zaman bildirmem lazım?

Ben kendim bildirmemistim kendileri aradı beni çağırdılar bilgilendirmek için

Merhaba 1 Mayıs'ta evde yaptığım gebelik testiyle hamile olduğumu öğrendim. Bugün beta HCG değerim 170 çıktı. Sağlık ocağına ne zaman bildirmem lazım?
Siz bildirmiyorsunuz, onlar sistemde görüyorlar. Ama onların görmesi için kalp atışının duyulup, kadın doğum doktorunun sisteme girmesi lazım. 6-8 hafta gibi oluyor bu da

Hiç bi halt yapmadılar valla ilk zamandan bildirdim öyle kayıt aldı tansıyon baktı gönderdiler . 25. Haftadayım ne arayan var ne soran

Kalp atışından sonra bildir gerçi sen bildirmezsende onlar seni arıyor zaten

Doktor gebelik kaydı yaptıktan sonra onlar arar, senin gidip özellikle kayıt yaptırmana gerek yok, takip için çağırırlar

ilk hastane randevusundan sonra aile hekiminizin ekranına düsüyor zaten. beni her ay tansiyon ve kilo kontrolü için arıyorlardı. bir de benim doktorum özeldeydi ve kan testlerini asmde vermemi istiyordu hastanede pahalı olduğu için. o yüzden de gidiyordum

Back
X