sağlık ocağına mutlaka gidilmeli mi ?

isimzehra

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
142
15
318
Diğer
merhaba hanımlar.ben yeni hamile olduğumu öğrendim idrar testinde bir sorum olacak sizlere cevaplarsanız çok sevinirim.
kontrol için sağlık ocağına değilde doğum hastanesine gitsem olur mu? mutlaka sağlık ocağına da gitmem gerikirmi aşı falan için yoksa doğum hastanesinde herşey mümkün mü?

hayırlı olsun , sağlık ocağına sadece haber veriyosun hamile olduğunu onların söylediği ve çağırdığı ilk iğne 19. haftada yapılmaya başlıyomuş... şimdi istediğin yere git bence .. sonra bi ara sağlık ocağına haber verirsin...

Tabi ki git canım.Beni de aramışlardı gittim kayıt yaptırdım sadece,bi de 20.haftada gidip tetanoz aşısı olacakmışım ama dr um sen bilirsin olmayabilirsin de dedi...

hayırlı olsun , sağlık ocağına sadece haber veriyosun hamile olduğunu onların söylediği ve çağırdığı ilk iğne 19. haftada yapılmaya başlıyomuş... şimdi istediğin yere git bence .. sonra bi ara sağlık ocağına haber verirsin...

sağlık ocağına ordaki hizmetlerden faydalanmak istiyorsan mı haber veriyorsun , ilk defa duydum da merak ettim .
ne iğnesi yapıyorlar?

sağlık ocağına bildir hamileliğini
tetanoz aşısını orda vuracaklar ve bebeğin doğduğunda da sağlık ocağına kontrole götüreceksin,aşıları olucak vs vs:D

sağlık ocağına ordaki hizmetlerden faydalanmak istiyorsan mı haber veriyorsun , ilk defa duydum da merak ettim .
ne iğnesi yapıyorlar?

hem hamileliğini takip ediyolar , hem sonrasında bebek doğduğunda bebeği takip ediyolar aşılar , iğneler filan ... ilk gittiğinde bi form dolduruyolar sağlık bilgilerin filan...

bana çok tembihlemişler di hamile olunca mutlaka heber ver hamile sayımıza göre iğneleri getittiriyoruz filan demişlerdi..

Back
X