Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben aynı gün içerisinde sabah şahlık ocağında kan verdim hamilelik için hem de öğlen gittim özelde verdim ama 5 haftalığım ve sağlık ocağında 1100 özelde 2055 çıktı sizce öğlene kadar aç tok farkedip yükselir mi ya da hangisi yanlış ?
Arkadaşlar ben aynı gün içerisinde sabah şahlık ocağında kan verdim hamilelik için hem de öğlen gittim özelde verdim ama 5 haftalığım ve sağlık ocağında 1100 özelde 2055 çıktı sizce öğlene kadar aç tok farkedip yükselir mi ya da hangisi yanlış ?