Sağlık ocağında kan testi farklı özelde farklı

aslang

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2024
2
1
1
24
Arkadaşlar ben aynı gün içerisinde sabah şahlık ocağında kan verdim hamilelik için hem de öğlen gittim özelde verdim ama 5 haftalığım ve sağlık ocağında 1100 özelde 2055 çıktı sizce öğlene kadar aç tok farkedip yükselir mi ya da hangisi yanlış ?

Arkadaşlar ben aynı gün içerisinde sabah şahlık ocağında kan verdim hamilelik için hem de öğlen gittim özelde verdim ama 5 haftalığım ve sağlık ocağında 1100 özelde 2055 çıktı sizce öğlene kadar aç tok farkedip yükselir mi ya da hangisi yanlış ?

Her hast. Deger analizi makinasi farkli 2 gün sonra ayni yerde tekrar verin ayni saatlerde hayirli olsum darisi başima 🤲🏻👩🏼‍🍼👣

Merhaba gebeliğimiz devam ediyor mu bende özelde pazartesi 187 çıktı bugün sağlık ocağında verdim düşük çıkarsa üzülürüm herhalde

Merhaba gebeliğimiz devam ediyor mu bende özelde pazartesi 187 çıktı bugün sağlık ocağında verdim düşük çıkarsa üzülürüm herhalde
Yani üzülmeyip 2 gun kadar sonra en son nerede verdiyseniz bir daha vereceksiniz. Cok fark ediyor labaratuvar

özeldeki doğrudur. sağlık ocağı bekletıyor genelde değerler düşük çıkıyıor

Back
X